реклама

реклама

На сесії Черкаської міської ради 5 квітня депутат Віктор Білоусов запропонував передбачити видатки в розмірі 2,99 млн. гривень на КП «Черкасиелектротанс». Із них 2 млн. гривень – на погашення заборгованості із заробітної плати, а 99 тисяч гривень – на запасні частини та матеріали для ремонту тролейбусів.

Ці видатки Віктор Федорович запропонував передбачити за рахунок 30 млн., які передбачені на придбання нового рухомого складу.

Натомість черкаський міський голова Сергій Одарич запропонував винести окреме питання про стан КП «Черкасиелектротранс» на наступне засідання, яке провести за традицією в «чистий» четвер:

– На підприємстві відбулося багато змін. Мене радує, що підприємство стабільно не працює в збиток.

– Про яку стабілізацію йде мова, якщо заборгованість до Пенсійного фонду становить майже 12 млн., – не витримав пан Білоусов.

– Ми знайдемо ці кошти, – запевнив Сергій Олегович. – Більше того, я хочу поінформувати, що я зустрічався із віце-прем’єр-міністром Тігіпком, першим віце-прем’єром Хорошковським. На моє прохання займався цим питанням міністр фінансів Колобов. На сьогоднішній день дані доручення для підготовки рішення про проведення взаємозаліку і погашення заборгованості. Там по суті, не стільки боргу, скільки штрафів.

– Незважаючи на те, що Сергій Олегович говорить про стабілізацію, водії підприємства замість 8-годинного робочого дня перейшли на 6-годинний. При цьому за місяць вони втратили близько 1 тисячі, а кондуктори – 500-600 гривень, – наголосив депутат.

Проте колеги позицію Віктора Білоусова не підтримали.

– Ви спеціально це робите! Ви гробите підприємство! – не стримався Віктор Федорович.

На це колеги закинули йому, що він «не володіє цифрами».

– Я більше ці цифри знаю, ніж ви, – відповів Білоусов.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 sergo 08.04.2012 19:50
Міського голову радує, що тролейбусний парк не працює в збиток-это если зарплату работникам не платить и не ни копейки на развитее не вкладывать?кому ты одурич чешеш?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ой! 07.04.2012 23:29
Цитую Вася:
А если бы они ещё печки в траликах сейчас поотключали, цены б им не было

Не факт, что можно- сгнившие заслонки извечная проблема, ну а менять лень, да и деньги нужны, короче отношение к этим заслонкам как в анекдоте "... на скорость не влияет!" 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Оксана Колісник 07.04.2012 10:17
Прибутки, збитки, неприбутковість - наслідки майстерності бухгалтера. Ну дуууже відносні поняття - податківці, та бюагато підприємців, думаю, погодяться :) І Білоусов тут правий: які можуть бути розмови про збитки/прибутки, коли у людей фактично крадуть пенсію? Бо ж при обчисленні її розміру можуть просто вилучити зі страхового стажу ті місяці, коли підприємством до ПФ не сплачувалися внески за працівника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Вася 06.04.2012 20:54
А если бы они ещё печки в траликах сейчас поотключали, цены б им не было
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Остап Бендер 06.04.2012 19:49
Такої думки як мер і голова Черкаської обласної профспілки ЖКГ Надія Павленко, тому вона руками і ногами підтримує В.о. директора тролейбусного парку Андрія Наумчука...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100