реклама

реклама

Лисянським відділом Звенигородської місцевої прокуратури за результатами досудового розслідування затверджено та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи, яка зобов’язана була дотримувати правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на одній із газозаправній станції, розташованої в смт. Лисянка.

1465389680-8941 Слідством установлено, що газозаправний пункт функціонував без передбачених чинним законодавством дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки й експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки, що створює загрозу загибелі людей та настання інших тяжких наслідків.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу  України.

Довідково: за вчинене правопорушення особі загрожує штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, або виправні роботи на строк до 2 років.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Перехожий 23.05.2019 09:31
З цими газовими заправками щось незрозуміле, одних закривають інші відкриваються ледве не в центрі міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 правда 23.05.2019 09:10
втомились вони
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 1 23.05.2019 09:05
а де. "за принциповоі позиціі прокуратури" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100