реклама
Sucurity Police

реклама

Прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко прокоментував у мережі «Фейсбук» відео, оприлюднене нещодавно лідером черкаських нацкорпусівців Дмитром Кухарчуком, на якому показано, один із працівників прокуратури спить у громадському місці.

33964409_617474371932692_3418834718265704448_n

«Чергова, на думку автора, «сенсація» про моральний облік Черкаських прокурорів поширюється в соціальних мережах, – констатував Сергій Овчаренко. – Не буду більше коментувати особистість тих, хто це поширює, їхні моральні якості та особисті мотиви, про це вже було сказано, хто хоче почути, той почує. Відкрию секрет, що працівники прокуратури теж люди, вони теж мають дні народження і навіть право вживати на них алкоголь у неробочий час. Це, звичайно, їх не виправдовує. Мене не дивує, що деякі ображені на прокуратуру «активісти» та представники певної політичної сили, а по сумісництву місцеві корупціонери, бігають по місту й шукають записи святкувань за участю працівників прокуратури, та готові платити за них мовою оригіналу «буль-які гроші». Мені шкода, що представники ЗМІ так активно ведуться на ці нікчемні сенсації, сором’язливо залишаючи за кадром особистості розповсюджувачів цієї гидоти та їх непереборне бажання на таких дешевих трюках потрапити до Верховної ради».

Наостанок прокурор учергове опублікував відео бійки за участю Дмитра Кухарчука в черкаському ресторані «Ерік», яка мала місце торік.

Нагадаємо, голова Черкаської обласної організації Національного корпусу Дмитро Кухарчук оприлюднив у мережі «Фейсбук» відео, на якому, з його слів, потрапив п’яний працівник прокуратури. На відео видно людину, яка спить у громадському місці. Коли чоловіка будять, він насилу просинається.

Раніше Дмитро Кухарчук оприлюднив інше відео, яке, з його слів, демонструє те, як 7 червня у ресторані «Тарас Бульба» бешкетували заступник прокурора області та начальник відділу керівництва досудових розслідувань ДБР. 13 червня активісти зібралися під стінами обласної прокуратури із вимогою відставки фігурантів події і прокурора області Сергія Овчаренка. Принагідно вони організували оригінальну акцію, під час якою символічно показали як, на їх думку, «розважаються» працівники відомства.

Прокурор області Сергій Овчаренко тоді повідомив про призначення службового розслідування. Він, однак, додав, що самі організатори «перформансу» не раз попадалися на сумнівних з погляду моралі і законності вчинках.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #13 Такі вумні... 31.07.2019 16:33
Цитую Цензор:
Тежлюди отримують по 4100 зарплати, а не 30 тис у місяць[/qu[quote name="Цензор"]Тежлюди отримують по 4100 зарплати, а не 30 тис у місяць

Йо майо, 30 у керівника чистими на руки, з яких платяться всі податки і соцстрах. А скільки в простих людей неофіційних заробітків, і за які шіші оті бідні на ЗП в 4000 грн. нові іномарки купляють, квартири, ремонти в них роблять. А тому, що ці доходи в тіні, тому й офіційна в них 4000. А простий прокурор має на руки в місяць 13800 грн. це якщо преміюють, їзде за власний кошт по судам області, купляє папір та заправляє катридж, а ще працює із 7.30 до 20.30, а також у вихідні, Новий Рік, Різдво, Великдень, чергує на робочому місці, а на всіх виборах ночує на робочому стільці. Я мовчу про виїзди на трупи і інші прекрасні події, а потім незадоволені громадяни, які вже обдурили державу як хотіли, ще й зеленкою поливають, а в гіршому випадку і топором по голові дають. Так от, тільки такі речі очі ріжуть простим людям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #12 Петрович 19.06.2019 12:18
Як дитина мала "самі попадалися", "сам такий". Соромно. І це обласний прокурор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #11 Серьога 19.06.2019 12:16
І не соромно обласному прокурору стверджувати, що у Ковтуна не було при собі травматичного пістолета? А на відео тоді що він діставав і махав? По твердженням обласного прокурора вже зрозуміло, який буде результат службової перевірки, а то "пістолету не було, прокурори теж бухають"... Далі що? " Піс.ти на людей норма"? "Показувати своє причандалля в громадських закладах це нічого страшного, робочі моменти"? Стидоба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 Купянськ 19.06.2019 12:10
А мені одному здається, що в діях Ковтуна і Валєрки Барбаша не просто проступок наявний, а склад кримінального правопорушення - хуліганства? Чому це питання ніхто не піднімає? Де ДБР, де досудове розслідування?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #9 Сидоров. 19.06.2019 09:10
П"яні прокурори , як і пресічний п"яний громадянин не люди , а п"янь болотна.Це огидно і недостойно людини. При совітах був витверезник. Отам вони після холодного душу , прив"язані до ліжка з клейонкою і приходили до тями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Бред не Піт 19.06.2019 08:01
ІНКОЛИ КРАЩЕ МОВЧАТИ,ОСОБЛИВ О ПРОКУРОРУ,ЯКИЙ СТАЄ АДВОКАТОМ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Кузя 18.06.2019 21:30
П"яний проспиться, Кухарчук - нікагда!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #6 Абрек 18.06.2019 19:54
Коли ці "прості люди" одягли погони, вони взяли на себе зобов"язання не бути свиньми. А якщо вони про це не пам"ятають, то мають покинути це місце. А як що їхній керівник при цьому їх захищає, то він і сам такий..... :sad: :sad: :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 ***** 18.06.2019 18:22
Прокурору слід звернути увагу на наступні матеріали: http://texty.org.ua/pg/news/textynewseditor/read/91903/Kuharchuk_iz_Nackorpusu_vidomyj_tym_shho_pobyv
http://procherk.info/news/7-cherkassy/63800-na-teatralnij-ploschi-cherkas-stalasja-bijka
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Оце так відповідь! 18.06.2019 16:49
Щось у прокурора все порожніші й слабкіші "відмазки".
Цікаво: якщо Кухарчук знайде ще й третє відео із забуханим прокурором - їхній начальник втретє виставить одне й те саме відео з Кухарчуком, де він бере участь у бійці на "Еріку"? :lol:
Цілий ОБЛАСНИЙ ПРОКУРОР не усвідомлює "рівень" своїх оправдань?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100