реклама

реклама

Електронна петиція із проханням побудувати на території колишнього черкаського військового полігону «Парк активного відпочинку» розміщена на сайті міської ради. Під петицією підписався 251 черкасець, і її мають розглянути на засіданні міськради.

27_big

Про це інформує vikka.ua.

«Черкаси − серце України. Місто має дуже вигідне географічне положення та мальовничу природу. Черкаси − це великий потенціал для туристичного центру і гарного відпочинку. Але є в нас велике "але"… Це колишній танковий полігон, ділянка з кадастровим номером 7110136700:05:024:0062, що знаходиться в комунальній власності і призначена для будівництва об’єктів житлової та громадської забудови. Зараз − це велике сміттєзвалище в центрі міста. А між цим, полігон може стати ще однією з цікавинок нашого міста», – зазначала авторка петиції Аріна Шаповал.

Вона повідомила, що полігон об’єднує великий район міста і може стати центром дозвілля та громадським простором. Там можна було б облаштувати «Парк активного відпочинку», де можна обладнати скейт-зону, велосипедний трек, зону для настільного тенісу, можливо зону скелелазіння, баскетбольний майданчик, тренажери, а також можна обладнати майданчик для активного відпочинку дітей. Біля пологового будинку, що по вул. Олени Теліги можна зробити затишний куточок для майбутніх і новоспечених мам.

«Звісно, картинка це тільки приклад, парк повинен виглядати в кращих традиціях Черкас з великою кількістю дерев, та зелені. Територія в 106 га дозволить багато чого втілити в життя гарного і корисного. Це не тільки дасть змогу з користю провести час мешканцям Черкас, котрі полюбляють активний відпочинок і спорт, прищепити дітям любов до здорового способу життя, а й привернути увагу більшої кількості туристів», – підсумувала Аріна Шаповал.

Фото: wikimapia.org

реклама

Коментарі  

 
0 #3 44 20.06.2019 07:33
Давно пора навести там порядок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 wTf 19.06.2019 14:42
Отличная идея! только +
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Аліна 19.06.2019 13:38
Радіти треба, що є просто полігон, де можна погуляти з собакою чи сходити на пікнік з дітьми! Парку там ніякого не буде іколи! Впарють знову якийсь трц з парковками і буде нам щастя ((
Радійте тому, що є ще такий простір з приролдними стежинками та і все!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100