Перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін 20 червня в Черкасах заслухав поліцейських Черкащини про хід розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства журналіста Вадима Комарова.

65103930_2121848518107811_3046490182170705920_n

Про це він повідомив у соціальній мережі.

«Ми відпрацьовуємо три основні версії нападу на журналіста: професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів», – написав пан Аброськін.

У рамках проведення слідчо-розшукових заходів був відпрацьований маршрут руху потерпілого в день нападу на нього, зібрано відео з близько 100 приватних камер відеоспостереження, розташованих по маршруту його руху. Завдяки яким є відеозображення підозрюваного, тому поліцейський керівник звернувся до черкасців з проханням допомогти слідству ідентифікувати особу, яка потрапила в об’єктиви камер відеоспостереження.

«До речі, як я зазначав в минулому році, рівень розвитку програми «Безпечне місто» в Черкасах знаходиться на тому ж рівні – камери відеоспостереження міста взагалі відсутні», – сказав Аброськін.

Він також подякував місцевим громадянам, які надали нам можливість отримати інформацію з їхніх приватних відеокамер.

«Можу зазначити, що поліція на сьогодні має напрацювання, які в подальшому дозволять встановити замовників і виконавців цього жахливого злочину», – пообіцяв Аброськін.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Аброськінські слухання 23.06.2019 19:54
Корисливими мотивами вирішили обмежитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100