реклама

реклама

Черкаська поліція встановила особу, що може бути причетною до вбивства черкаського блогера Вадима Комарова, що трапилося 4 травня.

комаров

Про це йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас від 10 липня, повідомляє 18000.

Згідно з текстом ухвали, поліція встановила особу, що з великою долею вірогідності може бути причетною до вбивства Комарова. Під час проведення обшуку за місцем проживання цієї особи було вилучено молоток та сокиру, які можуть бути знаряддям вчинення злочину.

вбивство-768x402

Суд задовольнив клопотання слідства і призначив молекулярно-генетичну експертизу у кримінальному провадженні. Проведення експертизи доручено експертам ДНДЕКЦ МВС України.

Експерт повинен з’ясувати, чи маються на поверхні молотка та сокири кров чи клітини з ядрами, чи можливо встановити їх генетичні ознаки та чи збігаються їх генетичні ознаки з генетичними ознаками потерпілого Комарова.

Нагадаємо, 4 травня у Черкасах близько 9 години на перехресті вулиць Надпільна та Небесної Сотні невідомі побили черкаського журналіста і блогера Вадима Комарова. Його госпіталізували до лікарні  із відкритою черепно-мозковою травмою.

Вадим Комаров перебував у стабільно тяжкому стані. У ніч 20 червня він помер у лікарні.

Кримінальне провадження за фактом нападу на нього раніше у поліції розслідували як замах на умисне вбивство. 20 червня справу перекваліфікували в умисне вбивство. У слідчу групу було включено столичних слідчих.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Дональд Трамп 16.07.2019 20:14
Пахнет липой-"з великой долею вирогидности"Мужик хранил у себя молоток три месяца ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100