Губернатор засуджує "... спекулятивні дії окремих людей… чи як там… підприємців"

Губернатор засуджує "... спекулятивні дії окремих людей… чи як там… підприємців"

У Черкаській області обґрунтовано підвищується ціна тільки на молоко. Подорожчання всіх інших продуктів харчування — це “спекуляції політиканів”.

Про це під час проведення телерадіомосту із жителями міст Черкаської області заявив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, відповідаючи на запитання про те, чому ціни зростають швидше, ніж зарплата. - Заробітна плата зросла на Черкащині на 22 %,  а ціни зросли на 9 %. Але є правда у ваших словах. То там, то там ми бачимо, що ціни на окремі продукти дійсно стрибають. Якщо подивитися на результати роботи, то врожай зібрано гарний, ми повністю забезпечили область зерновими і цукром. Але в той же час спекулятивні дії окремих людей… чи як там… підприємців, які намагаються використати ті чи інші слова, авторитетних політиканів, керівників, десь з'являється якась інформація, ажіотаж, і вони відразу реагують на це, з однією метою – заробити на пересічних громадянах більшу копійчину. Але для цього є влада, яка сьогодні стоїть на сторожі цього, і ми будемо жорстко відсікати всі ці намагання необґрунтовано підвищити ціни на продукти харчування, - заявив губернатор.

Проте, він визнав, що існують певні проблемні питання, пов’язані з ціною на молоко.

- Ми бачимо сьогодні, що молоко у нас у дефіциті, тому є повзуче зростання цін. І для цього ми розробляємо програму відновлення і розвитку молочного тваринництва. Думаю, що найближчим часом ми її затвердимо на колегії. Ці питання пов’язані з посередниками, що не дають можливості виробнику потрапити на ринок, - пояснив Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 фантомас 14.10.2010 11:00
Заметили закономерность? Чем больше растут цены тем больше появляется новых лексусов.
Надеюсь что новая власть все исправит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Gdemoiprobel 13.10.2010 17:21
Предыдущая власть развалила сг сектор, что вы ещё хотите ? ПР пытается всё востановить... Тем более что зп они подняли. А то что на продуктах идёт спекуляция эт давно извесно... В селах молоко покупают у людей за 1 грн а продают нам за 5. И ещё скажите что это всё власть... вопросы к молокозаводам....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 NazarStodola 13.10.2010 15:13
І тому нам обгрунтовано не по кишені більшість звичайнісіньких харчових продуктів. А тому ми, мабуть, теж обгрунтовано не будемо до влади обирати представників партії влади...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100