реклама

реклама

У селі Кримки заасфальтували І ділянку вулиці Михайлівської. На капітальний ремонт дороги використали державні кошти інфраструктурної субвенції у сумі 360,4 тис. грн.

Очільник об’єднаної громади, Сергій Кравченко зазначає, що це саме той приклад впровадження децентралізації, де люди самі вирішують, як їм розпоряджатись субвенцією, яка розподіляється прозоро між регіонами відповідно до формули, що враховує їхній економічний стан, згідно з чіткою формулою, яка залежить від чисельності населення і соціально-економічного розвитку регіону. Тож кримківці вирішили спрямувати отримані кошти на капітальний ремонт однієї з доріг у своєму селі.

67977192_767035123714206_3615785438670749696_n

- Ми завжди даємо вибір людям висловити свою думку стосовно потреби, яка реалізовуватиметься за кошти ДФРР кожній громаді, яка входить до складу Шполянської ОТГ, – пояснює міський голова, - селяни самі приймають рішення, а старости доносять їх у раду. І ще, жодного разу члени виконавчого комітету чи депутатського корпусу не заперечили вибір жителів об’єднаної громади, - констатує Сергій Кравченко.

Також зазначимо, що незабаром за кошти державної субвенції, які спрямовані на розвиток інфраструктури у громаді планують заасфальтувати дві сільські вулиці у Лебедині — частину вулиці Центральної (150 м) і І ділянку вулиці Зеленої, а у селі Скотареве продовжують укладати брукованою плиткою тротуар, який розпочали будувати у минулому році за державні інфраструктурні кошти.

Про це інформує Шполянська міська рада об'єднаної територіальної громади

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100