реклама

реклама

В Черкасах проводиться другий етап літнього майданчику «Простір без насилля!», що був організований працівниками Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Протягом літніх канікул майданчик працює для дітей різних вікових категорій із сімей, що перебувають на обліку в центрі та потрапили у складні життєві обставини.

68328086_728826310899942_6930234786443165696_n

15 серпня, четвертий день другого етапу літнього майданчику, був присвячений питанню адміністративної та кримінальної відповідальності підлітків. Для участі в обговоренні вкотре були запрошені працівники Соснівського районного відділу філії Центру пробації в Черкаській області.

Заступник начальника відділу Наталія Семиз поінформувала дітей в доступній формі про види кримінальної та адміністративної відповідальності підлітків. Інспектор відділу Олеся Гордієнко розповіла дітям про роботу Соснівського районного відділу філії Центру пробації в Черкаській області.

Захоплююча бесіда в формі діалогу та позитивна атмосфера сприяла зустрічі, діти задавали питання різного характеру.

«Життя цих дітей складне, а тому працівники служб намагаються урізноманітнити та розширити їх кругозір. Надати дітям більше інформації про те, що адміністративне правопорушення – не дрібниця, а шлях до скоєння злочину. Отже, попередження адміністративного правопорушення є шлях до запобігання скоєння злочину», - додала Наталія Семиз.

Про це повідомляє Соснівський РВ філії Центру пробації в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100