реклама

реклама

На Черкащині суд залишив під вартою на 60 днів чоловіка, який намагався вбити двох своїх дітей. Затриманий у суді свою провину визнав.

Безымянный

Йому загрожує до 15 років за ґратами, йдеться у випуску ТСН.

Інцидент стався у селі Заліське Тальнівського району. Мати двох дітей пішла у поле до корови, а її 37-річний чоловік знущався з двох дітей. Він кілька разів вдарив ножем прийомну 10-річну доньку, а рідного 3-річного сина кинув до колодязя, глибиною 25 метрів.

Рятувальники спустили у колодязь мотузку, але за неї ніхто не вхопився. Оскільки діаметр криниці 40 см, то вниз спустили підлітка, який і дістав хлопчика. «У нього був шоковий стан, забій, струс головного мозку і загроза набряку головного мозку», – каже керівник педіатричного відділення Тальнівської центральної районної лікарні Олександр Назарук.

Донька отримала ножові поранення на ґанку будинку. «Їй зашили різану рану на шиї, яка була великих розмірів. Крім того, була потрібна ревізія черевної порожнини, де був поріз і з проникненням», – розповів медик.

Обоє нині у лікарні, дівчинці зашивали живіт і шию, а хлопчика рятували від переохолодження. У воді він пробув понад годину.

Майже дві доби під наглядом лікарів, стан стабільний. Хлопчик навіть почав бігати. Матір із пресою не спілкується. Сільський голова розказує, що чоловік не був агресивним. Утім, того дня, кажуть селяни, був надто п'яний. Після зроблено втік до лісу. Піймали надвечір.

Докладніше – у відеосюжеті.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100