Дії головного рухівця активно обговорюють черкаські політичні експерти

Дії головного рухівця активно обговорюють черкаські політичні експерти

«ОПОРІ» здалося, що я займаюсь політичними торгами? Ви ж розумієте, що треба робити, якщо комусь щось здається. Перехреститися!» Так прокоментував підозри координаторів громадянської мережі «ОПОРА» голова обласної організації НРУ Юрій Громовський.

Нагадаємо, що НРУ відкликав своїх представників з Черкаської міської та обласної виборчих комісій. Як пояснив «Прочерку» Юрій Дмитрович, це сталося помилково і через непорозуміння у верхівці партії. За його словами, вже скероване до ЦВК подання про те, що сталася помилка. Пан Юрій запевняє, що робить нині все для того, щоб повернути людей назад у комісії, куди їх вдалося влаштувати з великими труднощами. Крім того, рухівець припускає, що через відкликання представників партії з ТВК, там може порушитись баланс політичних сил. Що ж до закидів про співпрацю з «Батьківщиною», то за словами Юрія Громовського, рухівці дійсно вважають цю політичну силу своїм союзником.

Однак, як вважає координатор спостереження за виборами від громадянської мережі «ОПОРА» в Черкаській області Микола Макуха «нині БЮТ у Черкасах не зовсім той, що був раніше». Пан Микола навіть припускає, що видозмінена «Батьківщина» може схилитись у бік регіоналів, тож співпраця рухівця Громовського з цією партією кидає тінь і на нього.

– Як БЮТ, так і Партія регіонів в Черкасах не зовсім монолітні. Всередині партій є люди, що представляють інтереси різних угрупувань. А НРУ був завжди демократичним, як, наприклад Партія Вільних Демократів. І відкликання представників руху, наприклад, з міської територіальної виборчої комісії, може послабити позиції Одарича, – зазначає представник «ОПОРИ».

На думку ж заступника голови Черкаської обласної організації КВУ Сергія Пасічника, «немає нічого страшного через відкликання представників НРУ з комісій».

– Я б не був таким голослівним на місті «ОПОРИ», адже їхній обласний керівник Сергій Варич також іде до міськради. Але то інше… – говорить представник КВУ. – І для «Батьківщини» відкликання членів комісії, які є представниками НРУ є мінусом, бо вони втрачають певний кадровий резерв. Для опозиції – це ослаблення.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Думаючий 14.10.2010 17:12
правий пасічник!!! Щось з опорою нечисто, занадто захопились підозрами і політичним прогнозуванням. Хто за ними стоїть??? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100