реклама
Sucurity Police

реклама

Фахівці ПАТ «Черкасиобленерго» активно працюють над підвищенням якості та надійності електропостачання. Проведення капітальних ремонтів та виконання інвестиційної програми в поточному році перевищує сумарну кількість аналогічних заходів за чотири роки, повідомляють у ПАТ «Черкасиобленерго».

1570180549_5

Так, в рамках затвердженої інвестиційної програми в квітні цього року за тендерною процедурою був придбаний новий трансформатор потужністю 16 МВА. Нині, новий трансформатор вже доставлено на підстанцію «Магніт» та виконуються монтажні роботи. Впродовж місяця відбудуться перевірочні операції і запуск трансформатора в роботу. Даний захід сспрямований на збільшення надійності електропостачання в Каневі і Канівському районі та повернення станції до повноцінної роботи.

– В поточному році – ми в темпі позитивної динаміки з проведення капітальних ремонтів та виконання інвестиційної програми. У нас, нарешті, є можливість проводити необхідні заходи для відновлення задовільного стану енергомереж області. З 2014 по 2017 роки нам такої можливості не давали, тож, стан мереж після тих років занедбаний та потребує ресурсів і часу для відновлення, чим і займаємося, – наголосив директор технічний Володимир Заврін.

1570097876_3

Нагадаємо, що в лютому 2018 року на підстанції «Магніт» у місті Канів вийшов з ладу один з двох трансформаторів. Це поставило під загрозу постачання електроенергії споживачам частини Канівського району.

Реагуючи на ситуацію, працівниками Товариства було оперативно замінено поламаний трансформатор іншим резервним, що відповідає необхідним характеристикам, потужністю 10 МВА, щоб канівчани не відчули проблем з енергопостачанням.

1570097944_2

– На підстанції "Магніт" минулого року вийшов з ладу трансформатор потужністю 16 МВА. Це двотрансформаторна підстанція. Щоб забезпечити безперебійне живлення, було переміщенню трансформатор з підстанції "Соснівка" потужністю 10 МВА на підстанцію "Магніт". Днями на підстанції “Магніт” розпочалися роботи зі встановлення нового сучасного трансформатору потужністю 16 МВА, який має замінити трансформатор, що вийшов з ладу, – розповів заступник директора технічного ПАТ "Черкасиобленерго" з високовольтних мереж В’ячеслав Гайко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100