реклама

реклама

Валентина Дяченка, ексначальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міської ради, поновлено на посаді.

Про це «Інфомосту» стало відомо з власних джерел.

dyachenko-300x220

У міськраді нам підтвердили цю інформацію та повідомили, що буде порушуватися питання про оскарження цього рішення.

Борис Євмина, нинішній начальник управління ДАБК повідомив, що сьогодні о 10:00 відбулося судове засідання, де ухвалили рішення про поновлення.

– Я знаю, що в грудні його зачинять за хабар, а зараз поновлюють. Це ж справа така. Проблема в тому, що в суді ніхто ні за що не відповідає, – коментує Євмина.

Нагадаємо, у 2017 році Дяченка затримали столичні правоохоронці на хабарі в розмірі 40 тисяч гривень.

За отримані кошти посадовець обіцяв недопущення додаткових перевірок об’єктів будівництва, зданих в експлуатацію. Чиновника відсторонили від посади та відправив його під домашній арешт.

А вже у березні Валентин Дяченко повернувся на посаду начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міської ради. Його термін відсторонення від посади збіг 4 березня і не був продовжений судом.

А у серпні 2018 року, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звільнив Валентина Дяченка із посади начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю. Про це йдеться у розпорядженні міського керманича від 10 серпня. Зазначається, що Дяченка звільняють “через невиконання без поважних причин обов’язків, покладених на нього за трудовим договором”.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Лютий 22.10.2019 19:52
Так, Україна країна контрастів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100