реклама

реклама

Сьогодні голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко зібрав місцеву пресу, щоб прозвітувати за майже три місяці перебування на посаді. Зазначив, що якщо спілкується з пресою в кріслі голови ОДА, то про відставку не може бути мови.

73245700_994763590875490_5952041609523625984_n

Нагадаємо, що голова держави Володимир Зеленський 31 липня представив нового голову ОДА та закликав дати йому час розібратися в проблемах регіону. А вчора деякі ЗМІ посилаючись на власні джерела поінформували, що вже можлива відставка Ігоря Шевченка.

– Є президент, який мене призначив і ви всі знаєте, де він був ці дні. В Японію я не їздив за відставкою. Сюди він також не прилітав. Я вже звик, що тут «звільняють» губернаторів щотижня. Мої колеги, які були тут до мене, казали, що це добра традиція, – зауважив Шевченко, зазначивши, що це питання його вже веселить.

Загалом, ділячись враженнями від першого часу перебування на посаді зазначив, що певний шок був, хоч з іншого боку, нічого нового не було.

– Вважаю, що мені постачило, бо колектив тут зустрів мене тепло, надавали якісну допомогу. Президент дав всі важелі впливу, не було таких питань, щоб були непорозуміння тощо. Просто я не така публічна людина і спілкування з пресою було стресом. Це увага до родини, до мого минулого… А адмініструвати чи бізнес, чи державні установи... Якщо правильно все розставити, то процедура і алгоритми схожі.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Ага 23.10.2019 23:24
"Якщо правильно все розставити, то процедура і алгоритми схожі." Та воно, власне, так і є, з однією такою ду-у-у-уже маленькою та ду-у-у-уже важливою відмінністю: у бізнесу і у держави трішечки різні задачі. У бізнесу - заробляння грошей. Дуже хотілося б, щоб чесне і законне, та реалії українського капіталізму... А у держави - забезпечення безпеки та законних інтересів громадян. Всіх громадян, а не деякої частини громадян за рахунок інших. На жаль, бізнесмени, які пруться в ДЕРЖАВНУ службу, про цю відмінність часто забувають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Олена 23.10.2019 12:57
Ой і куда ж я тепер піду працювати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100