Учора Черкаська обласна державна адміністрація підписала меморандум про співпрацю із Міжнародною громадською організацією «Міжнародна дипломатична місія народної дипломатії» та Благодійним Фондом «Regi Base».

71311092_773744996421352_4526690535489929216_n

Про це повідомляють у облдержадміністрації.

Підписали документ голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко, президент МГО «Міжнародна дипломатична місія народної дипломатії» Олександр Волков та голова правління БО «Благодійний фонд “Regi Base”» Анжела Антонова.

У рамках співпраці особливу увагу сторони приділятимуть учасникам антитерористичної операції, ООС та інших бойових дій. Зокрема щодо забезпечення їх психологічною реабілітацією, санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації.

– Приємно, що від минулої зустрічі до підписання меморандуму минуло лише кілька днів. Це свідчення того, що всі сторони налаштовані на активну співпрацю, – говорить очільник області.

Також президент МГО «Міжнародна дипломатична місія народної дипломатії» Олександр Волков вручив голові Черкаської ОДА подяку за активну участь у підтримці розвитку дипломатії.

Нагадаємо, нещодавно Черкащину із робочим візитом відвідала делегація Чеської Республіки: депутат Парламенту Чеської Республіки, Голова Партії Мерів міст Петер Ґаздік, представники Злінського Краю – заступник гетьмана Злінського Краю, заступник Крайової Ради депутатів Йозеф Зіха, директор Департаменту освіти Мілан Філіп та співвласник Корпорації V.P. Partner Вадим Кирничний.

У межах візиту представники Чехії відвідали Черкаську обласну медичну академію, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Першу міську гімназію, Черкаський державний бізнес-коледж. А також ознайомилися із роботою комунальних медичних установ – обласною та дитячою лікарнями.

Довідково:

МГО «Міжнародна дипломатична місія народної дипломатії» створена у 2010 році. Основною метою організації є здійснення та захист прав і свобод людини, задоволення суспільних, зокрема економічних, наукових, соціальних, культурних, екологічних та інших інтересів її членів та інших громадян України, а також здійснення просвітницької та наукової діяльності задля побудови громадянського суспільства, сприяння розвитку євроінтеграційного потенціалу, піднесення міжнародного авторитету дипломатичної служби України в суспільстві та на міжнародній арені, створення умов для практичної реалізації програм щодо відродження та поширення історичних традицій дипломатичної служби України.

Благодійний Фонд «Regi Base» опікується ветеранами війни, на сьогодні Фонд займається будівництвом діагностичного роботизованого реабілітаційного центру для ветеранів у співпраці із Міністреством оборони Чеської Республіки. Фонд надає підтримку не тільки Чехії, але й за кордоном.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100