реклама
Sucurity Police

реклама

У суботу, 9 листопада о 16:00, в будинку культури імені Івана Кулика Майстерня Актуальної Творчості представляє прем’єру музичної вистави Павла Гончарова «Балада про любов» за участю Світлани Сємілєткіної, Тимофія Сухіна, Анни Македонської та старшої групи вокальної студії «CARAMEL» міської гімназії №31.

76775100_1818178851648755_2991394861388660736_n

«Балада про любов» – це музична вистава за творами легендарного Володимира Івасюка, «Червону руту» якого співає увесь світ, присвячена 70-річчю від дня народження українського поета, композитора, виконавця. У театральній постановці Павла Гончарова Володимир Івасюк та його творчість відкриється по-новому, глядач зазирне у думки митця, стане свідком його життєвого шляху, спробує осягнути безмежну любов пісенного генія до рідної землі, до української культури, до материнської пісні.

– Вплітаючи твори Володимира Івасюка в одну сюжетну лінію, я прагнув відкрити сучасному поколінню самобутність поезії митця, глибину його творчості, розкрити джерела натхнення талановитого музиканта, допомогти глядачу змінити усталене «естрадне» сприйняття його пісень, – зазначає автор вистави «Балада про любов», куратор Майстерні Актуальної Творчості Павло Гончаров.

Показ вистави «Балада про любов» приурочений до 70-и річчя Володимира Івасюка, Всесвітнього Дня працівників культури і аматорів народного мистецтва, Дня української писемності та мови і 60-ої річниці будинку культури імені Івана Кулика. ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Про це повідомляють організатори дійства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100