реклама

реклама

У парку «Сосновий бір» в Черкасах відкрили колесо огляду, про відкриття якого містом вже ходили легенди, оскільки це питання досить давно порушувалося владою. Поряд на території також розмістили стенд з інформаційним повідомленням. На одному стенді згадується екс-секретар міськради Олександр Радуцький та екс-мер Черкас Сергій Одарич, а на іншому – чиновник Борис Євмина.

74439673_1364911680334993_3314889770898817024_n

Саме їх частина черкаської влади, що є «свободівцями», називають винними у затягуванні процесі встановлення колеса огляду. Поряд з тим саме встановлення колеса черкаська «свобода» називає «перемогою», а заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар в телеграмі інформує, що став одним з його перших пасажирів. Поряд з цим команда «свободівців» дякує платникам податків за «можливість розвивати Черкаси».

DSC00004-450x600

Водночас депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький нагадав, що ідея по встановленню колеса огляду зародилася в черкаської влади ще у 2007 році, коли було створене комунальне підприємство «Дирекція парків» (яке зараз очолює «свободівець»).

– Головне, що ми тоді зробили – перевірили технічну документацію атракціонів. Знос металу був 40% і сесія прийняла рішення демонтувати багато атракціонів, адже це було небезпечно для здоров’я та життя людей, які могли проводити свій відпочинок на тих атракціонах. Ми виконали рішення сесії, але не витратили на це жодної копійки. Конкурсом була визначена фірма, яка своїми силами демонтувала атракціони і гроші взяла металом, – зазначив Олександр Радуцький. – По колесу огляду бажання було, але завжди коштам находили важливіше призначення. Так кошти були перенаправлені на будинок для дітей з інвалідністю, що на вулиці Конєва.

Згодом, вже в статусі секретаря міськради Олександр Радуцький продовжив роботу над проектом.

–  Ми заклали гроші, зробили проект, провели експертизу і тендер. Провели першу оплату – аванс. На вінницькому заводі вже виготовляли кабінки. Я сам їздив в Вінницю для контролю. У контексті цього зазначу, що долучилися до створення колеса огляду всі, а не лише певні персони, як зараз це подається. Тож Дуже прикро бачити подібні банери у парку, які мають лиш політичне забарвлення.

реклама

Коментарі  

 
+22 #3 Черкасчанин 04.11.2019 16:08
Опять у минифюрера Юры обострение?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 кляузников в тюрьму 04.11.2019 15:13
Выставили на показ фото человека и написали внизу номер мобильного и дом. телефона по которому можно узнать адрес . И такие ещё в депутатах сидят ? Они хоть знают что за такое можно дело открывать .Сейчас начнут поступать звонки с угрозами этому человеку и его семье . Пусть теперь молятся чтобы с ним ничего не случилось .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 правда 04.11.2019 14:04
це якраз в стилі ботнара - у стилі його масштабу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100