Одарич не бачить слідів "народного туру" Влізла

Одарич не бачить слідів "народного туру" Влізла

Основна технологія, яку використовує Партія Вільних Демократів на цих виборах – це особисті зустрічі з людьми. Про це журналістам повідомив чинний мер Черкас, що йде на вибори від цієї партії, Сергій Одарич.

– Я особисто проводжу у будні не менше чотирьох зустрічей у дворах. І у вихідні по 6 зустрічей проводжу у дворах. Представляю нашу команду, спілкуюся з людьми. Іноді таке спілкування затягується на півтори-дві години, – розповів Сергій Олегович. – Що стосується наших кандидатів, що працюють по виборчих округах, то вони особисто йдуть від квартири до квартири, заходять в кожну оселю, знайомляться, спілкуються, з’ясовують конкретні проблеми, що є у будинку, під’їзді, а іноді й у конкретній квартирі. Це робиться для того, щоб чітко знати, з яким переліком питань і проблем цим кандидатам доведеться працювати наступні чотири роки вже як депутатам міської ради. Я переконаний абсолютно, що ми виграємо в усіх виборчих округах, якщо не станеться якихось «безпрєдєльних» дій, типу нічного зняття з виборів.
Сергій Одарич зазначив, що він задоволений спілкуванням «у дворах», де він зустрічає позитивно налаштованих людей. У той же час, чинний мер констатує, що не зустрічає у дворах свого конкурента Євгена Влізла.
– Що стосується Євгена Мироновича, то я його не бачив. Я думав, що ми з ним будемо постійно зустрічатися десь у дворах, під’їздах, бо він пообіцяв, що обійде кожну домівку до виборів. Я теж ходжу. В кожну домівку я не знаю, чи встигну прийти, але в кожен двір – так. У нас у планах все розплановано, графік дуже напружений, – зізнався Сергій Одарич. – У жодному дворі не зустрічав Євгена Влізла. Єдине, що я помітив, це те, що було багато прапорів (з символікою Партії регіонів – Авт.), коли він отримував посвідчення кандидата на посаду міського голови. Оце й вся активність.
Але найбільше Сергія Олеговича цікавить інший кандидат на посаду міського голови Черкас – його однофамілець, з яким він досі не зміг познайомитися. Нагадаємо, що від партії Всеукраїнський патріотичний союз зареєструвався тезка нинішнього мера, теж Сергій Одарич, однак по-батькові він Олександрович, а не Олегович, як чинний мер.
– Очікую на зустріч. Більше того, міська виборча комісія видала всі посвідчення крім двох посвідчень Одаричів, – повідомив Сергій Олегович. – Я попросив комісію, як тільки буде повідомлення, що мій однофамілець і одноіменець планує отримати посвідчення, то я хотів би теж відкласти всі справи, ну, принаймні познайомитися, Цікаво побачити майже повного тезку на власні очі. Тому я теж ще не забираю посвідчення кандидата в міські голови… Учора, до речі, біля одного будинку відбувалася зустріч з виборцями. Поряд в гуртожитку живе мій однофамілець. Йшла його мама і сусіди стали активно запитувати: «А чого це твій син змінив ім’я?». Вона зніяковіла і пішла. Але сусіди дуже зацікавлені і пишаються тим, що у них живе Сергій Одарич. Хоч усі сусіди знають мого однофамільця як Євгена…

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Залізняк 18.10.2010 12:59
Доречи, надзвичайно "уміліло" повідомлення про такі зручності зі сміттям) великі сучасні машини, не тече ... - а про літніх людей подумали? моя бабця шоб той пакетик сміття викинути телепає чи не з півкілометра по Шевченко, 474 до тих клятих баків мусорних - оце організація роботи. Аби тільки комунальникам зручно було, а людям шо - мають виживати самі - ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Залізняк 18.10.2010 12:57
Таке враження, що обговорення перетворилося на змагання між штабістами регіонів та одарича))) Величезний респект журналістам Прочерку! Бажаю Вам, щоб Ваш ресурс став найчитанішим в місті та області. Зрештою, якщо всі можновладці будуть хоча б раз на день заходити на сайт і читати матеріали і тексти, поява яких ніяк від них не залежить), то це буде тільки на краще!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Кронос 18.10.2010 10:16
На встречи Одарича во дворах ездит группа провокаторов от Партии регионов. Среди них известные в городе главарь стихийной торговли Александр Горный и владелец табачных киосков Олег Лысак. Это у них называется Влизло ходит по дворам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Гонта 18.10.2010 08:41
Зустрів я Влізло в Приватбанку. Він відкривав рахунок виборчого фонду. Халуї, що навколо нього, підійшли до оператора і недвозначно почали тикати документи. Чисельна черга почала висловлювати своє обурення. Оператор не знала що робити...Тоді Влізло (той що намагався влізти без черги) залишив документи і пішов.Його помічник, таки без черги, з допомогою головного оператора рахунок відкрили. Хоча інші кандидати зобов"язані були робити це особисто.Дрібниця, але людину характеризує дуже добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 літератор 17.10.2010 21:06
Ні, Маріє, не показалось. Я теж бачила їх у своємо дворі. Кричали також. І говорили так, що вони краще знають, ніж чинний голова, стан речей по деяким питанням. Чемність відсутня. Питання задавали, але відповісти на них не давали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Мария 17.10.2010 17:55
Влизло сам не ходит! Не гоже ему к народу опускаться с билбордов.
Зато подсылает своих гонцов. Шла от подруги и увидела на встрече с Одарычем активно кричащих людей против О. Мы остановились послушали (даже немного, если честно, поверили фактам). А сегодня иду у себя во дворе, смотрю: те же люди кричат те же слова (я запомнила как минимум троих девушка высокая с филировкой светлой и два мужчины). Один из них (такой крепкий коротко стриженей мужчина) держал табличку против Одарыча, что то про его недоработки, ту же что и во дворе моей подруги я видела. Вот у меня и возникли сомнения: а не нанятые это люди за деньги? Интересно…
Если кто-то такое же наблюдал – отпишитесь, мне просто интересно: показалось или нет…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 АБВ 17.10.2010 17:46
Серега Олежкович Одарыч, мы с тобой! Город освещен, мусор вывозят модные машины с пристойных урн (не беда, что машины киевские, главное с них не течет и в городе чисто), дороги кое-как латают. Много из обещаний не сделано, (новые троллейбусы нам нужны), но верю, что все будет хорошо. Да, я тоже хочу в партию "вольных демократов", возьмете???:)
Не дай БОГ нам Влизло! Хотя бигборды уверенно заявляют, что наш новый мэр именно он.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Кронос 17.10.2010 16:15
В Черкассах Влизло *** со своей агитацией уже во все дыры. Даже воздух наполнен Влизлом. Незаполненным осталось только небо. Предлагаю пустить в воздух шары или подвесить аэростаты с надписью "Наш мер - Влизло"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Черкаcець 17.10.2010 14:28
Ще б пак... наобіцяли регіонали як завжди того, що й купи не тримається :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100