реклама

реклама

Останні дні жовтня  2019 року для вихованців та викладачів Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка запам'ятаються  назавжди, завдяки незабутнім враженням від виступів в рамках фестивалю «Осіння  казка в Будапешті» в столиці Угорщини, славному Будапешті.  Поїздка відбулась під егідою посольства України в Угорщині. Велика група черкаських музикантів, в складі якої були  викладачі: Віра Міщенко, Тетяна Тихомірова, Ірина Варавіна, Наталія Андрійчук, концертмейстери: Лариса Кравченко, Леся Рябоконь та їх учні. Колектив школи дуже радісно приймали та отримали відгуки слухачів.

FB_IMG_1572730136988

Вокальний ансамбль «ЮНА» (керівник Леся Рябоконь) чудово виступив на головній фестивальній сцені в місті Сентендре - мальовничому куточку туристичної Угорщини. У програмі фестивалю були виступи вокальних і танцювальних колективів з Сербії, Болгарії, Туреччини, Угорщини та України. Фінал святкового дійства -  вручення дипломів мером м. Сентендре і запальна дискотека просто на сцені! А наступного дня солісти скрипалі, піаністи та вокалісти демонстрували своє мистецтво в прекрасному залі в приміщенні для людей похилого віку на заході «Дні відкритих дверей». На концерті був присутній  Іван Лукачук перший секретар посольства України в Угорщині, та представники української діаспори.

Вітаємо учасників фестивалю «Осіння казка в Будапешті»!

Гаско Анну, Іваненко Марію, Павленко Марію, Мельніченко Марію, Лібацьку Світлану, Рєзнікову Аліну, Мордакову Катерину,Шершень Анну, Лупину Ніку, Заєць Анну, Варавіну Діану, Харь Єлизавету, Глухова Олександра, Токову Анастасію, Озеран Єлизавету, Грчіч Мілену, Гладкій Ірину, Ільченко Владу та вокальний ансамбль «Юна».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100