реклама

реклама

У Шполі, на відміну від сусідніх Звенигородки і Сміли, немає світлофорів. Але на деяких перехрестях міста вони вкрай необхідні.

image.php Про це у виданні «Шполянські вісті» пише журналіст Степан Коломієць.

Жителі міста пам’ятають, що колись світлофори в Шполі були. Зокрема, у такий спосіб регулювалося перехрестя вулиць Соборної і Волонтерської. Згодом світлофори перестали працювати, один навіть упав після сильного вітру, тож їх просто прибрали з вулиць, а нових не встановили.

Автомобілів у Шполі щороку більшає. Інколи вранці вже виникають затори по двадцять і більше автівок, яким складно розминутися на перетинах вулиць. Тож місцеві водії не перестають відчувати дискомфорт, коли в години пік на деяких перехрестях Шполи дуже складно проїхати. Чи не найбільша проблема щодня виникає на складному перехресті кількох вулиць, що на площі Красавчика, перехресті біля Красного ставка та центральної площі міста, а також вже згадуваному перетині вулиць Соборної і Волонтерської. Що стосується площі Красавчика, віднедавна там поновлені «зебри» на пішохідних переходах, та не на кожному з них переходити дорогу комфортно і для пішоходів. Знов-таки, проблему допоміг би вирішити світлофор.

Вимушені по кілька хвилин чекати своєї черги проїзду на цих найбільш пожвавлених перехрестях, одні водії дотримуються правил дорожнього руху і терплять. При цьому можуть запізнюватися на роботу чи в інших важливих справах. А інші вдаються до порушень правил дорожнього руху, нервуються самі і нервують оточуючих, створюючи конфліктні та аварійні ситуації. До слова, саме на перелічених ділянках міських шляхів нерідко й трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 ЮЗР 14.11.2019 10:33
Европа 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Автошкола 14.11.2019 10:10
Яких автомобілів у вас більшає ? совьєтцких ВАЗонів , Мацквічєй , та расєйських НІВ ? А затори , того шо ви купили права за свиню . Ви на перехресті зустрілись чотири барана, стали перелякані , бо не знаєте черговість проїзду по правилам .Того що ваше сільске правило " Якщо не знаешь що робити , стій , хай другий думає як їхати , а другий такий самий і третій і десятий , і двадцятий" .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100