реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, який водночас є головою регіонального відділення Асоціації міст України, учора провів у Черкасах чергові загальні збори АМУ за участю народного депутата від Черкащини Сергія Нагорняка. По закінченню засідання круглого столу, де очільники міст і селищ Черкащини та представник парламенту обговорили найболючіші для місцевих громад питання щодо бюджету 2020, гості Черкас мали нагоду на власні очі побачити переваги децентралізації 2016-2017 років на прикладі ремонту доріг в обласному центрі.

76259410_1345542302274324_4085056674988032000_n

Зокрема членам АМУ та народному депутату міський голова Черкас презентував оновлену вулицю Героїв Дніпра як приклад того, як потрібно реконструювати вулиці.

- Відремонтувати цю дорогу, як і багато інших важливих для Черкас вулиць, зокрема бульвар Шевченка, Надпільна, Сумгаїтську ми мали змогу виключно за кошти бюджету розвитку. Найбільшим він був у 2016-2017 роках, тобто відразу після впровадження децентралізації. Вулицю Героїв Дніпра ми почали реконструювати в 2016 році, щойно я став міським головою Черкас. Нині вона готова на 95 %. Дорожнє покриття виконано із застосуванням новітніх технологій, зокрема шару геотекстилю . На вулиці облаштовано острівці безпеки для пішоходів, 6 автопавільйонів і автобусних майданчиків, широкі тротуари та велодоріжку загальною протяжністю більше 2 км. Розмітка на пішохідних переходах та велодоріжках нанесена з використанням холодного пластику, а паркани та стовпи для освітлення всієї вулиці виготовлено за допомогою методу холодного цинкування. Такі елементи вуличної інфраструктури прослужать місту не менше ніж півстоліття. У такому ж стилі буде реконструйовано і вулицю Сумгаїтська, - розповів про переваги децентралізації минулих років Анатолій Бондаренко.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Галя 21.11.2019 18:04
Дорогу зробили добре, але освітлення на половині вулиці немає досі ні на дорозі, ні на тротуарі. Потрібно ще, щоб навели лад у хащах на березі навколо дороги, зробили щось з незавершеним будівництвом. От тоді вже можна буде й похвалитися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100