Заплановані роботи з ремонту доріг місцевого значення на Черкащині відремонтовано на 95 відсотків. Про це під час координаційної наради в середу повідомив директор департаменту інфраструктури, розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення ОДА Сергій Чубань.

3

– Загальна сума субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у 2019 році становить 536 мільйонів гривень, – зазначив Сергій Васильович. – Цього року передбачене проведення ремонтів на 511 об’єктах. Фактично ремонти виконані вже більше ніж на 450 об’єктах. На 36 об’єктах зараз роботи тривають (фактично роботи вже проведені, але документацію ще не здали). На деяких об’єктах роботи не будуть виконані взагалі – мова йде про вулиці в селі Леськи і Чорнявка, де запланована поверхнева обробка, і вже технічно це неможливо. У Леськах є ще одна проблемна вулиця, по якій тендерна процедура була проведена двічі, але ніхто з підрядників участі в ній не взяв. Зараз шукаємо підрядника. Думаю, це питання буде закрито.

Кількість об’єктів, де на 2019 рік запланований капітальний ремонт, – 18. На 15 з них роботи вже завершено, на 3 вони тривають.

Фактично роботи зараз завершено вже на 95 відсотках об’єктів. На даний момент в Службу автомобільних доріг перераховано 427 мільйонів гривень.

За словами Сергія Васильовича, велика кількість об’єктів (511) не дає можливість «чітко, гарно контролювати виконання робіт».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #6 СОЛДАТ 22.11.2019 15:46
Цитую Переплутав?:
Дядько "95" - згадав про комедійний "Квартал" - та й назвав перше число, яке згадалося.
Був "95 квартал" - стало "95 відсотків відремонтованих доріг". Звучить однаково смішно.

Якби він ще після озвученоі цифри 95 зіграв причинним місцем на роялі - то було б навіть близько до реальності. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Переплутав? 22.11.2019 14:12
Дядько "95" - згадав про комедійний "Квартал" - та й назвав перше число, яке згадалося.
Був "95 квартал" - стало "95 відсотків відремонтованих доріг". Звучить однаково смішно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 валентин 22.11.2019 11:54
ви на Драбів проберіться а потім про щось звітуцтесь ПОЗОРИЩЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Пришийкобиліхвіст. 22.11.2019 10:34
Шоб ви т ак свої хати ремонтували, як ремонтуєте дороги.Дійсно , ямковість на дорогах плавно перетворилась на горбистість. Але ж на всіх доргах області , де я їздив, обовязково позалишали ями, глибокі,неначе навмисно.Це не нові ями, вони остались після ремонту. По дорозі на Чигирин таких ділянок більше десятка , а мо більше. Серед смуги , якою їдеш, зненацька 2-3 ями. Завжди на трасі стоять машини з понівечиними колесами. Це не ремонт. Це знущання над людьми. Це незакінчений ремонт. А прозвітували що все зробили. Падли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 vvv 22.11.2019 10:08
БРЕХНЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Валерій Коваленко 22.11.2019 09:41
Ох красиво та смачно звітує Сергій Васильович Чубань про наші рідненькі дороги...та мабуть він далеко та близько нікуди не їздив та нічого САМ не бачив крім Черкас, Менше 8-ми кілометрів треба проїхать в с.Геронимівку та Оршанець из Туб. лікарнею яка там "красива та рівна без ям дорога". Мабуть її поставили. як завжди, в ті пять процентів звіту...і знову все по дедушке Крилову...лето красное пропела...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100