реклама

реклама

У Кам’янці розпочато будівельні роботи з реконструкції пам’ятного знаку при в’їзді в місто. Роботи ведуться в рамках реалізації проекту «Розбудова та облаштування туристичного об’єкту «Тясминський каньйон» в м. Кам’янка, Черкаської області».

IMG_20191119_132822-800x450

Аварійний стан пам’ятного знаку негативно впливав на імідж міста, повідомляє пресслужба міськради. Перше, що бачили гості та туристи, коли в’їздили в місто — це зруйнований вандалами пам’ятний знак «Кам’янка», на якому був зображений барельєф П. І. Чайковського. Для відновлення пам’ятного знаку було запрошено фахівців, що виготовили макет оновлення пам’ятного знаку та здійснюють роботи із реконструкції.

IMG_20191114_115509-800x600

Загальний кошторис робіт складає близько 100 тис. грн. Роботи мають завершитися до кінця року. У Кам’янці мають сподівання, що оновлений знак привертатиме до себе увагу та стане однією з улюблених фотозон.

Ще одним болючим питанням, яке турбувало як владу, так і громадськість, є жахливий стан громадської вбиральні в центрі міста. Капітальний ремонт туалету весь час тримався на контролі у міської влади і коли з’явилася можливість це реалізувати, одразу приступили до втілення цього проекту. Планується побудувати нове приміщення вбиральні, а не ремонтувати старе. Нове приміщення буде збудовано над старим туалетом (зручність підключення всіх необхідних комунікацій та розташування) та обладнано згідно з сучасними вимогами: пандус та кабінки для людей з інвалідністю, пеленальним столиком, гарячою водою тощо.

IMG_20191119_150849-800x450

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100