реклама

реклама

Буккросинг-клуб "Freebook" знову сушитиме світлини на Фотосушці-2019! Про це інформують на сторінці спільноти у фейсбуці.

«Наша тема для ваших неймовірних фотоідей – «Winter reading».

Ми не обмежуємо ваші зимові книжкові фантазії. Фотографуйте улюблені місця для читання, створюйте романтичні історії, перевтілюйтеся в героїв улюблених книг. Діліться своїми шедеврами з нами, перемагайте й отримуйте чудові подарунки від партнерів клубу!

11111

Цього року буде обрано переможців у трьох номінаціях: «Photo Instagram Freebook», «Photo Facebook Freebook» i «Photo Offline Freebook».

У соціальних мережах відкрите голосування триватиме з 12 грудня 19.00 год. до 18 грудня 16.00 год. Друковані варіанти фото «сушитимемо» оffline під час нашої вечірки.

Стати учасником конкурсу просто:
1. Зробіть яскраве фото.
2. Підпишіться на наші групи в соціальних мережах: Instagram – @freebookche та Facebook - Freebook - живи яскраво, читай цікаве
З 29 листопада по 12 грудня до 12:12 год. надішліть електронні варіанти світлин у приватні повідомлення Яна Назаренко (Yana Nazarenko), щоб адміністратори змогли завантажити їх на наші сторінки. А друковані варіанти фото (фотопапір формату А4) занесіть в ауд. 320 НК №1 ЧНУ ім. Б. Хмельницького, бульв. Шевченка, 81. Для додаткових уточнень - телефон керівника Наталії Напорко: 0937452745.

3. До кожного фото має бути супровідна інформація: заголовок до фото, прізвище та ім’я власника фото, навчально-науковий підрозділ, курс, група та контактні дані. Наші призи уже чекають на ваші фото!» - йдеться в повідомленні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100