реклама

реклама

Притягнуто до відповідальності жительку Шполянщини, яка в листопаді ухилялася від виховання власної неповнолітньої онуки, опікуном якої є, що передбачено ст. 150 Сімейного кодексу України (Обов'язки батьків щодо виховання та розвитку дитини).

6301118 Про це повідомляють «Шполянські вісті».

У дитини відсутній сезонний одяг, продукти харчування, іграшки. Крім того, правоохоронці встановили, що дитина брудна та проживає в антисанітарних умовах.

Своїми діями дії опікунка вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

У суд вона не з’явилася, та покарання уникнути не вдалося. Її вина у вчиненні адміністративного правопорушення доказана. Бабусю змусили сплатити мінімальне адміністративне стягнення у виді штрафу 850 грн. та судовий збір 384,20 грн.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Оксана 18.12.2019 12:56
Тю, ну який сенс накладати штраф на бідних людей, яким і так кожна копійка на вагу золота. Отому великорозумному суду, навпаки, потрібно було присудити якісь додаткові виплати бабусі з дитиною з якихось фондів чи бюджетів, як людям, які опинилися у скртних життєвих обставинах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Оксана 18.12.2019 12:07
Тогда и на работников органов опеки, допустивших такую ситуацию, наложить штраф в пользу этого ребенка. Вместо того чтобы вовремя организовать помощь, если пожилой человек не справляется, чиновничьи дамы наманикюренными пальчиками потыкали по клавишам и обеспечили себе "зряплату".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Кот -Ток 18.12.2019 10:58
Заради "галочки" у справі та звіту за для отримання чергової премії ці нелюді забрали в бабусі та її онуки 1234грн. Тепер в дитини будуть відсутні не лише іграшки.... вони змусили її голодувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Хоба 17.12.2019 19:55
Хіба бідна пенсіонерка від гарного життя стала опікуном?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100