реклама

реклама

Сто п`ятдесят тисяч двісті гривень зібрали на доброчинному аукціоні у Черкасах вчора. Організували захід представники баскетбольного клубу “Черкаські мавпи”. З молотка пішли м’яч з автографами учасників команди, футболка гравця американського баскетбольного клубу “DETROIT PISTONS” Святослава Михайлюка, картина художниці Анни Сухенко та інше, повідомляє Суспільне.

4930aaaeb2c2f332_w

Зі слів директора клубу Володимира Гриценка, виручені кошти передадуть на лікування тринадцятирічному Олегові Рудніцькому. Нагадаємо, влітку 2018-го на хлопця впав баскетбольний щит. Нині Олег проходить реабілітацію.

Зараз Олег Рудніцький на візку. Каже, щодня по дві години розробляє м’язи: “Хочу повернутися до футболу. Змінилося багато чого, ми тренуємося, я тренуюся ходити”.

Те, що організують такий доброчинний захід, родина не очікувала.

“Зреагували на позитиві і я і Олег, це є допомога Олегу в реабілітації і для нас це важливо”, - розповідає батько хлопця.

Спершу на аукціоні продали картини, сертифікати на тренування, спортивний інвентар. Третій лот - м’яч. Команда “Черкаські Мавпи” залишить на ньому свої автографи.

Стартова ціна баскетбольного м’яча – тисяча гривень. Учасник Аукціону Сергій Сухін на такому заході не вперше. Каже, допомагати, тим, хто цього потребує, має кожен.

Ще один лот - футбольний м’яч із автографом Олега Рудніцького.

Організувати такий аукціон планували давно.

“Справа в тому, що шлях відновлення дуже складний і фізично, і в часі, і фінансово дуже складний, таким чином допомогти дитині відновити своє здоров’я, займатися улюбленими справами”, - розповідає директор баскетбольного клубу Володимир Гриценко.

Головний лот - футболка гравця американського баскетбольного клубу “DETROIT PISTONS”, черкасця Святослава Михайлюка. Її на аукціон привіз тато спортсмена зі Сполучених штатів Америки, Юрій Михайлюк: “Обирати було з чого. Ми думали чи футболку команди “DETROIT PISTONS”, чи цю футболку, - це його індивідуальна з написом “Михайлюк”, ми вирішили, що вона буде більш символічною”.

За цей лот виручили найбільшу суму - 55 тисяч 500 гривень.

Футболку, за дорученням знайомого забирає черкащанка Світлана Спасібіна: “Я прийшла, тому що мене попросила людина, яка хоче залишитися анонімом – це благодійник. Як він пояснив свою мету, - про хороші справи голосно не кричать і не говорять. Він не був у залі, замість нього була я. Ця людина завжди допомагає дітям”.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100