реклама

реклама

ВО «Батьківщина» активно веде переговори з чинними депутатами-мажоритарниками, щоб вони організовували і формували команди на місцевих виборах-2020. Інформацію про переговори поширює LIGA.net з посиланням на нардепа від «Слуги народу» Олександра Качуру.

Посилаючись на свої джерела LIGA.netпише, що нардеп Антон Яценко, який на останніх виборах набрав рекордні 69% голосів, може очолити черкаський місцевий осередок партії Юлії Тимошенко.

Яценко

Наразі Антон Володимирович, обраний від 200-го виборчого округу (з центром у м. Умань) представляє партію «Відродження», а у Верховній Раді входить у депутатську групу «За майбутнє».

Сьогодні Верховна Рада України ухвалила Виборчий кодекс, яким скасовується мажоритарна складова виборчої системи. Натомість запроваджуються так звані відкриті партійні виборчі списки: уже на наступних виборах виборці голосуватимуть одним бюлетенем і за ту чи іншу партію, і за певного кандидата у її списку (точніше, в його регіональній частині), якому вони найбільше довіряють.

Нагадаємо, станом на сьогодні обласну організацію ВО «Батьківщина» очолює міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Анатолій Васильович неодноразово публічно заявляв, що більше відданий місту, де є мером, ніж своїй політичній силі.

Фото Антона Яценка: Вікіпедія/Вадим_Чуприна

реклама

Коментарі  

 
+15 #3 ART 20.12.2019 10:38
В мерії на другому поверсі лунають голосні крики :
"Юля!Юля! Я ж не всю плитку поклав з власного заводика, я ж не всі лексуси купив, я ж тільки одну брату ділянку в Соснівці відвів. За що ти так"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 007 20.12.2019 09:34
Бондаренко"відданий місту..." :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Оце так поворот! 20.12.2019 01:11
Нарешті, Умань стане центром області замість Черкас?
Навіть не смішно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100