реклама Делікат

14 грудня 2019 року в Черкаському музичному училищі ім. С.С.Гулака-Артемовського відбувся традіційний обласний конкурс з сольфеджіо серед середніх та старших класів мистецьких шкіл «Ключ до майстерності-2019», який підготувала і провела циклова комісія «Теорії музики» Черкаського музичного училища ім. С.С.Гулака-Артемовського за підтримки Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської обласної державної адміністрації.

IMG_3875

В конкурсі взяли участь близько 50 учнів мистецьких шкіл області, повідомляють організатори заходу. Серед учнів Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка особливо відзначились учні класу композиції Лариси Красавіної в номінації «Композиція». Софія Чертополох отримала Гран-Прі за 2 п’єси для скрипки і фортепіано із циклу «Весняний ліс» - «Витівки лисички» та «Пробудження», а також за пісню «Голос ласковый и нежный», аранжовану для 2 скрипок, голосу і фортепіано. Два перших місця отримали Гусєва Катерина  за пісні «Spring Time» і «Казкова далечина», та  Ковальчук Марія за фортепіанну п’єсу «Пригоди в країні Мумі-Троллів». Також успіху досягли, отримавши другі місця  Варавіна Діана за п’єсу для скрипки та фортепіано «Барви весни» та Зінченко Юлія за твір для фортепіано «Варіації на тему української народної пісні «Ой, легойка - коломийка».

Слід відзначити, що Гусєва Катерина та Чертополох Софія також стали переможцями в номінаціях «Музичний диктант» та «Читання з листа», яких підготували викладачі Кузьменко О.П. та Сергієць Н.А. Загалом на обласному конкурсі з сольфеджіо серед середніх та старших класів мистецьких шкіл «Ключ до майстерності-2019» учні ЧДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка у номінації «Композиція» отримали 5 призових місць, у номінації «Музичний диктант» 7 призових місць та у номінації «Читання з листа» 5 призових місць.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100