Черкаський міськвиконком достроково припинив деякі договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком з управителем. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні 27 грудня.

Як пояснив заступник директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Олександр Мазур, доповідаючи з даного питання, для вирішення проблеми з тим, що «Нова якість» не припиняє надання послуг новоствореним ОСББ усупереч будь-яких строків, було запропоноване таке рішення.

«Ми ідем шляхом розірвання угод з управителем виключно по тим будинкам, де створене ОСББ, і направляємо їм цю угоду. Тобто місто у даному випадку дає додатковий поштовх для «Нової якості», щоб вони виконали свої умови по договору і дали можливість новоствореним ОСББ самообслуговуватись», - зазначив Олександр Мазур.

«Як і обіцяв сьогодні під час зустрічі з головами ОСББ, що перші конкретні кроки буде здійснено найближчим часом, повідомляю, що цього ж дня під час виконкому уже розірвано 12 договорів з управлінською компанією. Це бажання і право мешканців – самостійно і добровільно обирати надавача послуг. Зі свого боку запевняю, що міська влада й надалі захищатиме насамперед інтереси мешканців будинків», - підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

vykonkom_7

vykonkom2_2

Про це пише сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Факт 30.12.2019 12:29
Бортник может рассказывать любые сказки, пусть в суде докажет. А также пусть готовится к суду за уборку снега в грудне, когда его не было.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Гость 30.12.2019 12:18
Цитую Андрій:
Бортник сказав, що рішення незаконне. Кому вірити?

обоих посылайте на*ер
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Андрій 30.12.2019 10:20
Бортник сказав, що рішення незаконне. Кому вірити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100