реклама
Sucurity Police

реклама

Відійшла у вічність людина, яка присвятила своє життя хліборобській справі Василь Іванович Чекаленко. Протягом багатьох років він очолював ТОВ «Берестівець», Уманського району. Василь Іванович Чекаленко заслужений працівник сільського господарства України, депутат Уманської районної ради, пише сайт «Вісті Черкащини».

110120201236484869818

Досвідчений господарник, хлібороб з діда-прадіда, Василь Іванович на прикладі свого підприємства та згуртованої сільської громади показав, як можна зробити «європу» у звичайному селі Берестівець на Уманщині. Через те й село, де жив і працював Василь Іванович визнане найкращим селом Черкащини.

У 2017 році за великий внесок у розвиток Черкащини Василя Івановича Чекаленка нагороджено Почесною грамотою Верховної Ради України із врученням нагрудного знака.

Саме завдяки Василю Івановичу село Берестівець насьогодні процвітає, люди, які мешкають тут мають роботу, соціальні допомоги, інфраструктуру та захищеність.

Невелике село Берестівець, де мешкають майже 900 жителів, стараннями і турботами Василя Чекаленка перетворилося на візитівку не лише Уманського району, а й всієї Черкащини. Доглянуте, затишне, зелене, з весни до пізньої осені прикрашене барвистими квітами та веселковими фонтанами, село за правом завоювувало призові місця в обласному конкурсі на найкращий впорядкований населений пункт. Берестівцю присвоїли навіть звання найщасливішого села Черкаської області.

Школа, дитсадок, бібліотека, Будинок культури, ФАП, спортивний зал, масажний кабінет, парк з атракціонами, ставок з пляжем, острів Кохання — це аж ніяк не вся соціально-культурна інфраструктура, яку створило і підтримує в Берестівці однойменне сільськогосподарське товариство. У селі почав функціонувати чудовий стадіон з усіма належними спортивними атрибутами, комфортними роздягальнями, душовими – все це завдяки Василю Івановичу.

Селяни, Василя Івановича з повагою згадують: «Він був нашого роду, — тепло відгукуються про нього люди, — його батько все життя працював на тракторі, мати — у ланці. Він знав проблеми села і кожного з нас».

Він умів жити достойно.

Працівники господарства, друзі, колеги, односельчани завжди будуть пам’ятати Василя Івановича Чекаленка як невтомного хлібороба, успішного аграрія та чудову людину.

Вічна і світла пам’ять!

Прощання завтра о 12-й у Будинку культури села Берестівець

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Олександр 13.01.2020 12:00
Співчуття родині, таких людей мало в Україні :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Уманский Еврей 13.01.2020 03:26
Вечная память. Мои соболезнования
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100