реклама
Sucurity Police

реклама

Найцікавіші курйозні випадки минулого року зібрали у своїй публікації «Вечірні Черкаси».

до основного 2.gif

Із вентиляційної шахти діставали крадія металу

Понад три години витратили черкаські рятувальники й медики, аби визволити з пастки 38-річного чоловіка в Черкасах по вул. Надпільна, 13 січня. До невдахи спустили униз головою прив’язаного за ноги рятувальника, який накинув петлю на руку застряглого. У власника квартири, в шахті якої застряг невдаха, виходу не було, тож за його згодою перфоратором розбили бетон, дістали потерпілого й доправили до лікарні. Знайдені біля шахти в мішку метал, проводи, запчастини видали нещасливця з потрухами: той на технічному поверсі намагався вкрасти метал. Чоловік клеїв дурня і виправдовувався: мовляв, випадково звалився в шахту.

Малу шукала вихователька дитсадка

На початку вересня близько 10-ї години трирічна дівчинка сама йшла вулицею Благовісною. Її помітили поліцейські та взяли на борт службового авто, щоб з’ясувати, де її батьки. Згодом до патрульних підійшла схвильована жінка, яка виявилася вихователькою дитсадка й розповіла, що малеча втекла. Патрульні повернули дитину разом із вихователем до дитячого закладу.

До речі, три роки тому чотирирічна дівчинка втекла від бабусі, аби не йти в садочок. Пенсіонерка не змогла наздогнати онуку, тому викликала патруль. Опитуючи свідків, патрульні встановили, що дитина побігла в бік парку Хіміків, потім до неї підійшла невідома жінка й взяла малу за руку. Жінкою виявилась мати дитини. З’ясували, що дівча на вулиці зустріла знайома, яка й повідомила мамі, де її дитя.

На халяву: з бутиків виносили шорти, топи, труси й одяг для немовлят

У лютому 2019 року черкащанка в примірочній магазину “Bershka”, що в ТРЦ “Любава”, одягнула на себе й винесла штани вартістю 499 гривень. Працівники охорони зупинили крадійку. А от 13-річна юнка, мабуть, вирішила оновити пляжний гардероб з цього ж магазину і в рюкзаку намагалась винести дві пари жіночих шортів вартістю 279 гривень кожні та два жіночі топи вартістю 399 гривень кожен. Коли та виходила з торговельного залу, спрацювала антикрадіжна сигналізація.

Ще одна любителька гострих відчуттів намагалася поцупити нижню білизну з магазину “Reserved”, що в ТРЦ “Любава”, на 3000 гривень. Жінка змогла пройти через охоронну систему магазину, пронісши вкрадене в сумці з фольги. Крадійкою виявилась 35-річна черкащанка.

А от в одному з супермаркетів по вулиці 30-річчя Перемоги дві 19-річні матусі накрали дитячого одягу на 4200 гривень та сховали його у візочку під немовлятами.

Фантазер: знайшов «уламок» метеорита на пляжі

Черкаські патрульні оштрафували чоловіка через те, що він о третій ночі подзвонив у поліцію і повідомив, що знайшов на пляжі уламок «метеорита». Він хвилювався, що знахідка випромінювала радіацію та вимагав знешкодити її. Охоронці порядку не розділили думку п’яного черкасця та виписали йому штраф за неправдивий виклик.

Труять через отвір у стелі

Не менш курйозний випадок був у Черкасах, коли заявник запевняв поліцейських, що сусіди зверху зробили у підлозі отвір та намагаються його отруїти. Хоча, з’ясувалося, що в квартирі поверхом вище ніхто не живе.

Часто стареньким людям видається, що їх обкрадають. Так, літній черкащанці здавалося, що через вікно, а живе вона на сьомому поверсі, залазять до її квартири і виносять крупи – гречку, горох. Хоча вона сама варила крупи й забувала про це.

Четверокласник прийшов до школи з гранатою

До десятка поліцейських у бронежилетах і шоломах довелося приїхати до Тальнівської санаторної школи. Хлопчик із родини переселенців із Донбасу  приніс гранату й похвалився нею перед однокласниками. Хлопці розповіли вчителям, а ті викликали поліцію. Як з’ясувалось, малий знайшов частину гранати часів Другої світової війни. Граната була без бойової частини й загрози життю не становила.

Сковорідкою – по лобі

Бувають ситуації, коли не вистачає словесних аргументів, і в хід ідуть підручні засоби. Бійка двох чоловіків на території залізничного вокзалу в Черкасах закінчилася тим, що 36-річний чоловік усмалив сковорідкою в обличчя свого 44-річного опонента.

Коти, горобці, собаки, свині і корови: кого визволяли з пасток

Ситуацій, коли рятувальникам доводилось діставати з висоти котів, з ям – собак, корів, коней, кіз, з початку року немало. Так, гучне нявчання мурчиків не давало спокою сердобольним черкащанам і вони викликали спеціалістів. Ті за допомогою спеціальних драбин діставалися до вусанів і благополучно спускали їх на землю. Довелось навіть діставати горобця з вентиляційного каналу багатоповерхівки.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Чудив і автор 15.01.2020 10:35
Все б нічого, але хто вписав трирічну дитину, яка заблукала - до списку "Хто як чудив"? :eek: Чи це - не про дитину сказано, а про "виховательку", яка не здатна дітей вгледіти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100