реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху жителем м. Черкаси, який керував транспортним засобом, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).
d1b2f9a9478935cb45a430e633894b0f

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що 9 січня близько 17 години 30 хвилин водій автомобіля ЗАЗ VIDA, рухаючись по одній з вулиць в місті Черкаси, скоїв наїзд на двох малолітніх близнюків з дідусем, які переходили дорогу, внаслідок чого всі троє пішоходів отримали тяжкі тілесні ушкодження.

На підставі зібраних доказів винуватцю дорожньо-транспортної пригоди повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Прокуратура звернулася до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

На цей час у кримінальному провадженні тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, завершення досудового розслідування у найкоротший строк і прийняття кінцевого процесуального рішення згідно з вимогами ст. 283 КПК України.

Нагадаємо, 9 січня близько 17 години до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті в одному із районів міста Черкаси водій таксі, автомобіля «Шевроле» скоїв наїзд на двох малолітніх дітей та чоловіка похилого віку. Травмованих дітей та чоловіка з різними ступенями тяжкості доставлено до лікарні.

Друзі і родичі двох братиків, котрі постраждали в ДТП у Черкасах 9 січня разом зі своїм дідусем, звертаються до всіх, хто може допомогти, з проханням підтримати родину у важкий для неї час. Особливо тяжкий стан у одного з хлопчиків – Єгора Джури.

Картковий рахунок ПриватБанку № 5168 7422 1183 4852

Отримувач: Джура Сергій Володимирович (тато хлопців)

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100