реклама

реклама

У стінах Смілянського центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій за участю представників ПАТ «Науково-виробниче підприємство СЕМЗ», якому, у зв’язку з розширенням виробництва, створенням нових робочих місць, просто необхідні нові кваліфіковані працівники за робітничими професіями.

Представники роботодавця детально ознайомили учасників міні-ярмарку вакансій про історію створення та діяльність підприємства, збільшення виробничих потужностей та перспективи розвитку, продукцію, що виготовляється, можливості здійснення професійного навчання на робочому місці за індивідуальними програмами.

Захід відвідали 50 безробітних, по закінченні ярмарку 18 шукачів роботи виявили бажання пройти індивідуальну співбесіду з представниками підприємства, під час якої визначились з вакансіями, на які вони можуть претендувати та про зустріч безпосередньо на заводі з профільними фахівцями. 5 безробітних дали згоду на проходження навчання на виробництві.

Ярмарок вакансій є містком між роботодавцем та шукачем роботи. Тут можна розширити коло знайомств, ознайомитися зі станом ринку праці, проаналізувавши пропозиції презентованого підприємства, порівняти свої очікування з реальністю, а саме головне -влаштуватися на постійне місце роботи. Про це інформує відділ організаційної та інформаційної роботи Черкаського обласного центру зайнятості.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100