реклама

реклама

Продаж черкаського Палацу культури «Дружба народів» призупинено. Про це йдеться на майданчику СЕТАМ, на якому й було розміщено оголошення про продаж концертного майданчика.

скан2

Причиною зупинення торгів стала ухвала Господарського суду Черкаської області, повідомляє 18000.

У ній зазначається, що представник «Азоту» Павло Хлівненко звернувся до суду з позовом про заборону продажу «Дружби народів». Так, на його переконання, дії СЕТАМу щодо продажу майна є незаконними.

Також на «Азоті» заявили, що витратили на реконструкцію палацу культури 52 млн грн, тоді як стартова ціна продажу «Дружби» – 37 млн грн. Окрім того, на підприємстві звернули увагу, що нині у ПК працюють близько пів сотні людей, які втратять роботу, якщо майно буде продано.

На підприємстві також пообіцяли звернутися до суду зі скаргою на СЕТАМ, який розпочав реалізацію «Дружби народів». Зрештою суд ухвалив рішення про заборону реалізації «Дружби народів» до набрання законної сили рішенням у відповідній справі.

Як повідомлялося, інформація про продаж «Дружби народів» з’явилася на початку лютого. Згідно з даними про лот, у квітні 2019 року на «Дружбу народів» наклали арешт. Загалом зафіксовано аж 15 записів про обтяження майна (це заборона розпоряджатися та/або користуватися нерухомим майном – ред.) на підставі постанов приватних і державних виконавців.

Нагадаємо, керівник ПАТ «Азот» Віталій Скляров заявив, що підприємство не допустить продажу палацу культури.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100