Учора голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб в рамках робочої поїздки до Уманського району відвідав товариство з обмеженою відповідальність «РОСТ», де оглянув основні потужності виробництва та поспілкувався з працівниками та керівництвом підприємства.


Сергій Борисович цікавився, який саме асортимент продукції вони зараз пропонують споживачу, а також відзначив, що ТОВ «РОСТ» виготовляє конкурентоспроможну продукцію, що дозволяє мати велику клієнтську мережу майже в усіх областях України та за її межами.

Директор підприємства Наум Лазебнік повідомив, що ТОВ «РОСТ» створено в 1993 році й основним видом його діяльності є виготовлення виробів з дроту (метизів). Також підприємство займається цинкуванням металовиробів, обробкою скла, виготовленням металопластикових вікон і газових переходів – фітингів, переробкою скла й пластику.

Вказав Наум Романович і на те, що їхня організація виділила кошти на ремонт районної лікарні й допомогу малозабезпеченим верствам населення.

Далі очільник області завітав на будівельний майданчик, де підрядник ПАТ «Уманьферммаш» зводить для робітників свого підприємства й жителів міста Умані черговий багатоквартирний будинок.

З 1991 року за сприяння ПАТ «Уманьферммаш» побудовано 1039 квартир, з яких 700 в порядку черги було дано безоплатно, а 339 – на 15 років у безвідсотковий кредит. Цього ж року у вересні планується здати в експлуатацію 72-кваритирний будинок.


Опісля Сергій Тулуб навідався до Уманської центральної районної лікарні, де також поспілкувався з персоналом і оглянув приміщення клініки. Сергій Борисович зауважив, що, на жаль, лікарня входить до п’ятірки найгірших за якістю медичного обслуговування установ. Тому необхідно об’єднати зусилля, залучити інвестиції соціально-відповідального бізнесу, щоб поліпшити ситуацію й закупити нове обладнання для лікарні. Також він наголосив, що потрібно зробити всі лікарняні послуги безоплатними, а цінова політика в аптеках повинна бути прийнятною для всіх категорій населення.

 Я ще раз пересвідчився, що програма «Будуємо нову Черкащину» реалізується на теренах нашої області, – повідомив губернатор.  Прикладом цього слугує підприємство, на якому я сьогодні побував. Ми побачили, що відносини бізнесу й влади стали більш прозорими, збільшились відрахування до бюджету, а люди забезпечені робочими місцями. І в цьому – виконання соціальних ініціатив Президента України.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Володимир 24.05.2012 10:10
Голові обласної ради все не так де працюють не його люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Клінтон 18.05.2012 22:59
Цитую Василь:
Дуже цікаво буде прочитати про візит Тулуба на Жашківський конезавод...

Так. Там виготовляють відмінні кізяки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 18.05.2012 20:34
Дуже цікаво буде прочитати про візит Тулуба на Жашківський конезавод...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100