Управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської облдержадміністрації 10 травня за результатами тендеру уклало низку угод на послуги з висвітлення діяльності органів державної влади на суму 613 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформують "Наші гроші".

ТОВ «Редакція Черкаси» Станіслава Журила отримає 112 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриці «Трибуна влади» площею 16 тис кв см.

ПП «Маркетингове агентство «Ритм» екс-першого заступника голови Черкаської ОДА отримає 133 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриці «Черкащина шляхом реформ» площею 30 тис кв см.

ТОВ «Медіа-Мастер» Віктора Білика (газети «Акцент», «Только ты») отримає 132 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриці «Черкащина – соціальний барометр» площею 33 тис кв см.

Газети «Черкаський край» та «Нова доба», засновані облдержадміністрацією і облрадою, отримають по 118 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриках «Село Черкащини-2020» і «Поступ влади» площею 33 тис кв см. кожна.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 СОМНЕВАЮЩИЙСЯ 19.05.2012 14:21
А ХІБА ПП «Маркетингове агентство «Ритм» ЦЕ "ТОЛЬКО ТИ", а не "Молодь Черкащини" кольорова ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Детектор 18.05.2012 21:45
У заголовку написано "ДЕРЖАВНИМ газетам". Відколи такими стали "Вечірні Черкаси", "Акцент" і "Только ты"? До речі, хто цю "Только ты" впарив Тулубові як "рейтингову"? До того ж, "Поступ влади" на сторінках з бабулькиними толькотишними рецептами борщів і в"язання виглядить "нємножко по дєбільному", як казав однопартієць Тулуба - Добкін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100