Після успіху благодійного концерту відомого київського скрипаля Володимира Трофімова, який відбувся в черкаському кінотеатрі «Україна», його організатори замислилися над можливістю провести ще один такий захід.

Дівчинка4

Нагадаємо, кошти від квитків на концерт та зібрані на ньому пожертви мають піти на покупку слухового апарату для юної черкащанки Анастасії Іжко. Але із необхідних 30 тис грн вдалося зібрати лише трохи більше половини цієї суми.

Організаторка концерту, керівниця Благодійного фонду «Життя без перешкод» Владислава Семенченко, сама має інвалідність, але завдяки своїй завзятості й природному розуму успішно навчається на ІІІ курсі в Черкаському національному університеті й займається громадською діяльністю. Вона б хотіла, щоб її подруга Анастасія Іжко також отримала таку можливість.

«Дякуємо Володимиру Трофімову за талант, доброту і відкритість душі, – зазначила Владислава в коментарі «Прочерку». – Минулий концерт, який відбувся 11 березня, дав можливість проаналізувати і зрозуміти наші досягнення і помилки».

Владислава переконана, що артист такого рівня, як Володимир Трофімов, має грати на сцені, яка обладнана для виступів професіоналів. «Повну багатогранність мистецтва артиста можна розкрити за наявності відповідної акустики, освітлення і апаратури. Також хотілося б зробити характерний концерт. Показати, що класичний інструмент в поєднанні з талантом музиканта може вдихнути в будь-який сучасний твір глибину і сенс, яких так бракує популярній сьогодні музиці, а класичні рок-хіти відкрити для слухача з іншого несподіваного боку. Авторські композиції Володимира Трофимова так само заслуговують на увагу. Саме тому артистові потрібні умови», – вважає дівчина.

У в Черкасах такі умови є тільки в обласній філармонії і ПК «Дружба народів». Тому було б добре, якби наступний черкаський концерт Володимира Трофімова (після завершення карантинних заходів) відбувся в стінах одного з цих культурних закладів.

«Я сподіваюся, що в моєму починанні мене підтримають ЗМІ, медіа, а також політичні діячі. І з вашою допомогою ми зможемо допомогти не тільки Насті, а й усім, кому необхідна реальна допомога. В нашій країні багато талановитих людей, серед них – люди з інвалідністю. Ми хочемо відкривати таланти світу і за допомогою цього допомагати людям з інвалідністю в їхніх проблемах», – наголосила Владислава.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Хоба 14.03.2020 17:37
Київський вірус прийде в місто. Геть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100