реклама

реклама

Директор Черкаського драмтеатру Петро Ластівка поінформував «Прочерк», що 19 березня з боку вулиці Дашкевича біля театру забетонували клумбу.

index

– Там ділянки метр на метр. Я був спантеличений, бо ніякої інформації і ніякого попередження не було. Хто будує я не знаю. Огороджено це невідоме мені будівництво також не було. Дозволу якогось у мене як керівника закладу чи в облраді, як власника території, ніхто не брав. Мені потім казали, що нібито якийсь дозвіл брали в міській раді, хоч це земля театру, а отже обласної ради, – сказав Петро Ластівка.

За словами Петра Петровича, оскільки з землі стирчали великі болти, він узяв болгарку і зрізав їх.

– Людина неуважна могла б впасти чи забитись на ввіреній мені території і я б потім відповідав. Тож я так і вчинив. Та потім, звісно, став з’ясовувати, що це за непорозуміння. Згодом певна особа приходила і в різкій формі казала, що все рівно встановить те, що хоче. Мене інформували, нібито це колишній заступник прокурора Черкаської області. Але я сказав, що в мене є керівництво – це керівники області та начальник галузі культури області. І я повинен стежити за порядком на ввіреній мені території. А тут як не одні квіткарі, то інші. І потім же до мене приходять контролери і кажуть, чому я не складаю угоди з орендарями. Але ж це люди без дозволів і я не можу просто з будь-ким укладати угоди, щоб на нашій території ставили і бетонували що завгодно… – обурюється Петро Ластівка. – Найприкріше те, що потім мені починають погрожувати і це зовсім не сприяє розвитку театру.

Цю новину також можна розглядати як звернення редакції до прокуратури Черкаської області і ми сподіваємося на реакцію вказаного органу.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Шок 25.03.2020 09:38
Важко було додати фото?
Можно і з телефона, в кожного ж є, це краще ніж нічого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Батіг 25.03.2020 01:19
Скільки вже можна знущатися над театром? То збудували під вікнами якусь архітектурну потвору, то пожежу влаштували. Директору респект. Громадськість підтримує. Може й якась гілка влади обізветься?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #2 Кузя 24.03.2020 21:53
Молодець Петро Ластівка, наша людина. А погрожує йому той, хто і старе керівництво театру тероризував. Болгаркю їх, пане Ластівка. І до губернатора сходіть. Мо захистить. Бо і бандити можуть болгаркою, то ж нелюди. Колектив театру - це рій жалючий, мусять захищати свого вулика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #1 Що за бедлам? 24.03.2020 19:50
В країні зовсім вже відсутній ЗАКОН?!!
Чи це стосується тільки ***** Черкас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100