За останні два роки обласна влада Черкащини зробила «багато чого». Про це на початку сьогоднішньої обласної колегії заявив Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.


– Сьогодні тільки сліпий або той, хто не хоче, не побачив ці зміни. Але ми ще мало про це інформуємо населення. Не всі люди у далекому селі Кам’янського району або Монастирищенському районі знають, що відбувається в Чорнобаївському районі. І це питання для нас з вами, як керівників, дуже головне. Пріоритетне! – повчав присутніх на колегії керівників районів і управлінь губернатор. – Але все-таки ми зробили те, що обіцяли. І це найголовніше. І початок нинішнього року свідчить, що в області не знижуються темпи по вирішенню проблемних питань розвитку нашого краю.

За словами Сергія Тулуба, про ефективність роботи влади свідчить позитивна динаміка соціально-економічного розвитку Черкащини, «яка створила підґрунтя для наповнення місцевої казни, поліпшення ситуації на регіональному фінансовому ринку».

– Наведу вам декілька прикладів. Середньомісячна зарплата з початку року за перший квартал зросла на 20%. І нині становить майже 2 тисячі 300 гривень. Це менше, ніж середня зарплата по Україні. Але вона достатньо не низька для Черкаської області! – зауважив губернатор.


Він зазначив, що для присутніх керівників районів є задачею номер один підтягнути у своїх районах рівень зарплат до озвученого.

Крім того, Сергій Борисович розповів про зменшення кількості безробітних в області, про зростання експорту продукції черкаських товаровиробників, про відновлення галузі машинобудування, збільшення виробництва молока тощо.

– Зроблено немало! Та маємо самокритично визнати з вами, що темпи соціально-економічного розвитку області не можуть задовольнити нас. Бо виконання  соціальних ініціатив Президента вимагає від нас більшої уваги до розвитку економіки. Виробництво – основна передумова до успішної реалізації всіх наших програм! Кожному керівникові потрібно дійти до мікроекономіки. Бо ми всі розмовляємо якимись макроекономічними показниками, критеріями. Та ні, все починається з сільського господарства, там, де сьогодні працює людина. Але ми зовсім не чуємо, а хто вона така, та людина? Людина, що працює для області і створює для цієї області фінансову базу, щоб ці соціальні ініціативи були реалізовані! – виголошував Сергій Тулуб.

Далі губернатор заявив, що у влади пріоритет один - це людина праці, місце її життя і роботи. А ще перша особа області порадила своєму заступнику працювати активніше і закінчувати з тими, хто «варнякає не те, що треба». Мовляв, нехай ті, що критикують, краще допомагають громадя.

Опісля він почав заслуховувати доповіді.

реклама

Коментарі  

 
0 #9 Сірко 24.05.2012 13:28
Асфальт Борисович як завжди локшину на вуха вішає....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 karmen 23.05.2012 17:22
Що поробиш,коли 95% черкащан сліпеньких :zzz
Мабуть треба купувати контактні лінзи та придивлятись уважніше,а то ще щось прогавимо серйозне :eek: Он які БЕЗДОГАННІ дороги в Черкасах,а ми НЕ БАЧИМО.Щось і зарплат великих не бачимо,і порядку,і багато ще чого.
Пороблено,одним словом - НА ОЧАХ :o :o :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Не лохторат 23.05.2012 17:07
Це треба бути дійсно сліпим, щоб не бачити зневагу та огиду до себе з боку людей :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Даша 23.05.2012 17:05
Уже Черкащане увидели изменения в лучшую сторону, вот и Карась говорит что отключат холодную воду на город, вот это изменения. А Олейник предлагает следить за каждым шагом украинцев, делать отметки где бываеш с кем отдыхаеш, а гетто уже построили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Кам`янчанин 23.05.2012 16:23
Цитую Тулуб:
Середньомісячна зарплата з початку року за перший квартал зросла на 20%. І нині становить майже 2 тисячі 300 гривень.

Агітатор ти синьо**дий! Де ти бачив таку середню зарплату? Якщо брати у середьному з вашими зарплатами, то може й так. А в районах люди отримують 1000, 1500 - у кращому випадку. Проведіть опитування, хто може собі дозволити щось купувати, крім їжі (та й тої в притик), і ви побачите, як людям живеться.
А чому мовчите про зростання заборгованості по заробітній платі, як в області, так і в країні в цілому?!
Якщо ви восени на виборах нормально не підете, будемо вас винищувати так, як ви винищуєте Україну, мерзотники!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Кам`янчанин 23.05.2012 16:16
Цитую Тулуб:
Не всі люди у далекому селі Кам’янського району ... знають, що відбувається в Чорнобаївському районі.

Нам того лайна, що у Кам'янському районі, вистачає. Не хочеться ще й за чорнобаївців переживати. Переставайте вже "покращувати" нам життя. Від вашого "покращення" скоро усі повимираємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Nazar Obidzinski 23.05.2012 15:24
Ви б, Сергію Борисовичу, розпорядилися газету "Регіональна Черкащина" та отой гарноілюстрован ий журнал, де багато світлин з Вами (Тулуб і діти, Тулуб і селяни, Тулуб і медики, Тулуб і ветерани, Тулуб і чесальщиці, Тулуб і в'язальниці, Тулуб і актори - і коли тільки встигаєте?..) видавати азбукою Брайля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Моня Биберман 23.05.2012 15:20
"...закінчувати з тими, хто варнякає не те що треба".Фрейд бы мог собой гордиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 кактус 23.05.2012 13:58
сам він сліпий, глухий і німий. Є така навіть статуетка там три мавпочки стоять і все це зображають. Ото про нього. Аби попіаритися. І для цього треба було людей з районів зривати і в черкаси в білий дім везти? Влада блін працює!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100