Рівень виконавської дисципліни – дуже важливий показник, що характеризує того чи іншого керівника. На цьому наголошував сьогодні на обласній колегії голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Дуже багато за цей період гарних цікавих пропозицій, які надійшли від громадян, не були виконані саме через рівень виконавської дисципліни посадовців. На щастя, дехто з них вже пішов. Наступні, якщо не будуть розуміти, теж підуть. Бо краще міняти декого, ніж соромливо прикривати очі перед людьми. Ми повинні зробити те, чого від нас вимагає Черкащина, громада! – пафосно заявив Сергій Тулуб.

Після такого вступу шефа, його підлеглий – перший заступник Сергій Рябцев обережно почав виступ:

– Перший квартал цього року область завершила з дещо нижчими показниками реального сектору економіки, ніж ми планували. На це, здебільшого, є об’єктивні причини, хоч це звичайно і не виправдовує нас… – зауважив Сергій Рябцев.

Він повідомив, що основні причини, у зв’язку з якими Черкащині не вдалося досягти планових показників, випливають з діяльності трьох-п’яти великих підприємств промислового комплексу.

– Насамперед це підприємство хімічної галузі, на якому, внаслідок аномальних погодних умов, які були цієї зими, виникла аварійна ситуація на одній з виробничих ліній. Унаслідок цього й дотепер тривають перманентні ремонті роботи направлені на відновлення виробничих потужностей. Через те, що обсяги виробництва підприємства перевищують 20% від загальнообласних, ця ситуація має суттєвий вплив економічні показники. Але завжди на першому місці має бути безпека виробництва. Найближчим часом, ситуація буде виправлена, – зауважив Сергій Рябцев.

Перший заступник губернатора так і не назвав підприємство, про яке говорив…

В обласному ж управлінні економіки вже після проведення колегії відмовилися називати назву підприємства.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Фирташ 24.05.2012 09:18
"Азот"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 karmen 23.05.2012 17:17
Отак нас і тримають за лохів.
А мо... ми того варті?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ой 23.05.2012 16:58
Не інакше "Азот"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Прокурор 23.05.2012 16:46
Зробіть офіційний запит. Відмовлять - подайте до суду. У даному випадку - мова про безпеку людей. Чинушки, які тіхарять інфу про техноаварію на хімпідприємстві - потенційні злочинці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 кактус 23.05.2012 16:44
швидше за все "Азот". А чого чинуші з управління економіки не зізнаються? Може там аварія яка шкодить екології, а не лише економіці і про це треба говорити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100