Із 27 травня до 1 червня практично в усіх районах Черкас не буде гарячої води. Як повідомив на прес-конференції у середу директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась, в ці дні Черкаська ТЕЦ проводитиме роботи на тепломережах, тож і Теплокомуненерго візьметься за свої.

Якщо з підприємством розрахуються за спожите тепло, комунальник обіцяє, що максимальний термін, протягом якого черкащани залишатимуться без гарячого водопостачання під час гідравлічних випробувань, не перевищуватиме 2,5 тижні.

– Ми зменшимо кількість простоїв порівняно з минулим роком у 2 рази. Але це залежатиме від того, чи буде за що купувати газ, - зауважує керівник.

За словами Павла Карася, з 23 травня до 4 червня проводитимуться гідравлічні випробування в районі вул. Красовського та Невського, з 28 травня до 6 червня – по вул. Менделєєва (буде тимчасово відключено Соснівку та медичні установи, які там розташовані), з 25 травня до 4 червня – по вул. Сумгаїтській ( район Корольова).

– В районі вул. Корольова буде складно проводити роботи. Можливо, там вони дещо затягнуться, оскільки фактично там буде побудована нова котельня. І щоб у людей була гаряча вода, ми вперше використаємо новий досвід – пересувну котельню, яка забезпечить гарячою водою мікрорайон. Зараз ми її монтуємо. Перевага такої пересувної котельні в тому, що ми можемо підстрахувати себе у випадку якихось форс-мажорних ситуацій, забезпечивши мінімальним обсягом тепла, - каже Павло Карась.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100