реклама

реклама

У Зеленського вирішили спростити собі життя і перекласти відповідальність за нерозповсюдження коронавірусу на громадян. Про це написала співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко у своєму відеоблозі, повідомляє пресслужба "ЄС".

68528202_3129761893708075_1822677399075028992_n-1-1-955x438

"Європейська солідарність" на засіданні фракції обговорює останні дії уряду і те, наскільки рішення Кабінету Міністрів Зеленського відповідає викликам часу і справді сприяє нерозповсюдженню епідемії. Ми бачимо, що команда Зеленського основну відповідальність покладає на самих українців. Ніхто не відповів за вивіз масок з України, зате українець, який не зміг купити маску і вийшов без неї до сусіднього магазину, заплатить штраф у 17 тис. грн", – сказала Геращенко.

Вона зазначила, що також ніхто не відповів за те, що в розпал епідемії коронавірусу без бюджету залишилися ті науково-дослідні установи, які працюють над вітчизняними тестами та противірусними препаратами.

"Зате ми бачимо, що репресивні органи – прокуратури і інші силові структури – залишаються з дуже великим фінансуванням, а ще й ухвалені такі заходи, які просто створюють можливість для корупції, для того, щоб брати хабар, якщо людина не хоче або не може заплатити ці 17 тис. грн.", – зауважила співголова фракції.

Політик наголосила, що для боротьби з епідемією необхідно максимально точно встановити кількість усіх хворих людей.

"Для цього потрібно проводити широке тестування. В сусідній Білорусі вже 40 тис. людей пройшли відповідні тести, в Польщі понад 80 тис. поляків так само пройшли тести на коронавірус. В Україні, куди, ми пам’ятаємо, Зеленський замість обіцяних 1 млн тестів завіз поки що 250 тис. тестів, статистика говорить, що пройшли ці тести тільки кілька тисяч українців, менше ніж 10 тис.", – сказала Геращенко.

На її думку, влада хизується тим, що в Україні менше розповсюдження епідемії і менше хворих на коронавірус.

"Я хочу поставити запитання – якщо у вас тільки кілька тисяч людей здали ці тести, чи ви відповідаєте за рівень діагностики в Україні? Очевидно, що коли є карантин, має бути широке тестування для того, щоб встановити всіх хворих, за цим тестом визначити все коло спілкування, самоізолювати людей, які контактували з хворим, а хворому надати повне необхідне лікування", – додала парламентар.

За її словами, велике занепокоєння викликає те, що відбувається з українською медициною – медики не захищені, без відповідних захисних костюмів, а деякі лікарні, які визнані не опорними у боротьбі з коронавірусом, залишилися навіть без спирту, рукавичок і масок.

реклама

Коментарі  

 
+2 #16 клоуни ще ті 08.04.2020 12:19
ну,а Ви забули покарати тих,хто вивозив Януковича , Крим,Україну
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Кадри 08.04.2020 11:32
Цитую Бачили:
Як Ви голосували за нових міністрів, за зміни до бюджету. Цікаво, а хто розміщувався цей матеріал, невже він не знає за що і як голосував автор,це що на дурнів розраховано?

Что о нем известно?
По данным «Чесно«, Марченко в 2019 году баллотировался в Верховную Раду 9 созыва номером 7 в списке партии «Украинская Стратегия Гройсмана».

В 2018-2019 годах занимал должность замглавы Администрации президента. С 2016 до 2018 года работал заместителем министра финансов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Солідарна 08.04.2020 11:20
Відповідальніст ь за міністрів охорони здоров'я та фінансів, які з колоди ПЄСа.І як тепер називається коаліція СЛУГИ ПАРТІЇ ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ, скорочено Слуги пЄСа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Это точно 08.04.2020 10:46
Вона зазначила, що також ніхто не відповів за те, що в розпал епідемії коронавірусу без бюджету залишилися ті науково-дослідні установи, які працюють над вітчизняними тестами та противірусними препаратами

Бюджет на 2019 год составляла автор.Инфекциониста она убрала, СЭС она убрала,НИИ она не финансировала. На кого расчитан плач Ярославны? Если бы было нормальное финансирование в 2017- 2019 НИИ, то такого провала б не было.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Яких 08.04.2020 10:27
Пам'ятаєте фразу: "Яких тобі, бл...дь, реформ ще не вистачає?". Адже ця фраза, принаймні, особисто для мене, стала таким собі девізом президентства Порошенка. Тому що вона – це концентрація всього того цинізму і дволикості, якою користувався Петро Порошенко. Адже в побуті він російськомовний . І водночас свідомо взяв курс на цькування своїх таких самих росій :oops: ськомовних співгромадян. Незважаючи на те, які в них заслуги, чи воюють вони на фронті, захищаючи країну точно так само, як україномовні українці. А все тому, що це було заради виборів, заради піару, а для народу – нічого. https://m.gordonua.com/ukr/blogs/batsman/-p-jat-osnovnih-pomilok-poroshenko-jaki-ne-povinen-povtoriti-zelenskij-979718.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Землякам 08.04.2020 10:05
[quote name="бродяга"] хизується
Та ні вона просто хизується перед однокласниками, родичами, тим ким вона була і ким стала. А те, що у вас проблеми, то дрібниці. Щомісяця при любій погоді та політичній ситуації, автор розміщує , якийсь набір слів, щоб її не забули.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Привіт 07.04.2020 23:35
Цитую Оце так:
Перебіжчик року. Розкажіть, як голова Адміністрації Порошенка пішов у прокремлівську ОПЗЖ

Нормально, тепер побачимо за кого буде голосувати Темнічна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Бачили 07.04.2020 23:12
Як Ви голосували за нових міністрів, за зміни до бюджету. Цікаво, а хто розміщувався цей матеріал, невже він не знає за що і як голосував автор,це що на дурнів розраховано?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 Самокритика 07.04.2020 23:01
а її словами, велике занепокоєння викликає те, що відбувається з українською медициною – медики не захищені, без відповідних захисних костюмів, а деякі лікарні, які визнані не опорними у боротьбі з коронавірусом, залишилися навіть без спирту, рукавичок і масок.
Все це вас стосується. А де ж Ви раніше були? Де ж реформа? Реформа, це те, що стало краще, а не гірше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Оце так 07.04.2020 22:54
Перебіжчик року. Розкажіть, як голова Адміністрації Порошенка пішов у прокремлівську ОПЗЖ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100