реклама

реклама

У Лисянському район на  межі Черкаської та Київської області, попід автодорогу Р-04, функціонує альтанка. Її добре знають подорожуючі та водії, які пересуваються тим напрямком.

зображення_viber_2020-04-06_16-36-42

Згідно протоколу №5 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської ОДА від 5 квітня 2020 року, на Черкащині облаштовують контрольно-пропускні пункти на в’їздах і виїздах з області. Йдеться про додаткові заходи щодо недопущення  поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19.

зображення_viber_2020-04-06_16-35-59

Реагуючи на звернення Лисянської районної державної адміністрації, лисянські лісівники зробили альтанку закритою, встановили стіл та лави. На період карантину та введення додаткових обмежень альтанка  буде слугувати потребам чергових контрольно-пропускного пункту, де вони зможуть спокійно та комфортно перевіряти стан здоров’я громадян, що в’їжджають в область.

За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Аж не віриться 09.04.2020 12:33
Супер! Карантин закінчиться - а альтанка залишиться лісівникам і районному начальству як хороше місце для того, щоб чарку-другу чаю випить, щоб укріпити імунітет. :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Николай 09.04.2020 09:01
Как же нравится этим мурлам , на каждом углу бомж-посты поставить , сидеть там в зачуханных комуфляжах , самогон жрать , салом с бутля закусывать при этом ещё с населения что-то поиметь можно , несите нам алкашам . На работу идите мурлы долб.нные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100