реклама
Sucurity Police

реклама

Цьогоріч, через недостовірну інформацію про механізм передачі коронавірусу, мешканці області почали викидати на вулиці своїх домашніх тварин. Використовуючи  вірус як можливість для власного піару, багато столичних політиків розносили з телеекранів  такі міфи про хворобу як можливість перенесення її тваринами. І, хоча Міністерство охорони здоров’я та Всесвітня організація охорони здоров’я цю інформацію спростовують, плітки свою справу зробили: на вулицях опиняються перелякані тварини у нашийниках та з іншими ознаками того, що іще вчора вони мали дім.

діткам знайдуть дім а маму стерилізують

- Наші волонтери по усій області намагаються оперативно забирати з вулиць таких тварин, оскільки колишні домашні на вулиці приживаються дуже тяжко. Якщо вуличній тварині взагалі важко здобути собі їжу, то тій, що ще вчора мала нехай і вчорашню, але постійну кашу, практично нереально, - констатує президент Черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька. – Нам критично необхідні були зоологічні клітки – для розміщення у них тварин на час пошуку їм нового дому – і у цьому надзвичайно допомогли (клітками або коштами для їх придбання) такі соціально відповідальні люди як журналіст  Сергій Сухін,  підприємець Анатолій Гладкий,  Голова Ради підприємців Черкащини Олександр Турченяк, директор  ІТ-компанії «SPD-Ukraine» Богдан  Халяпін, народний депутат України Антон Яценко, директор  черкаської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Ростислав  Ніконов та засновник ГК «Укравіт» Віталій Ільченко.

вуличним малюкам тут безпечніше ніж на вулиці

Тож тепер ми можемо забирати з вулиць і рятувати значно більше тварин. Харчувати таку кількість на перетримках було б величезною проблемою, але тут нам допомогли кілька відповідальних і небайдужих виробників та дистриб’юторів кормів для домашніх улюбленців. Офіційне представництво компанії JOSERA в Україні другий рік поспіль надаватиме нашим тваринкам системну благодійну допомогу кормами. Компанія Kormotech (Клуб 4 лапи, OPTIMEAL), ТОВ "Харчові технології Закарпаття" ( "Пан Пес", "Пан Кот") та компанія «Леопольд» також абсолютно безкоштовно виділили разові благодійні партії своїх кормів для тварин.

листівки відправлено у кожен район області

Аби нові Мурчики і Гавчики не ставали бездомними, ми підготували прості і доступні листівки, які пояснюють, що тварини не переносять вірус, їх не можна викидати напризволяще – і, завдяки підтримці черкаського підприємця Радислава Ткаченка, ми змогли видати 25 тисяч та поширити їх у кожному районі Черкащини.

Про це повідомляють у Черкаському обласному благодійному фонді «Життя».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100