У Партії регіонів не підтримують ідею саморозпуску парламенту, озвучену спікером Володимиром Литвином. Про це на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, інформує «Українська правда».

– Враховуючи те, що до виборів залишилося менше, ніж півроку, ми вважаємо, що немає сенсу саморозпускатися зараз, – сказав він.

Разом з тим в опозиції повністю підтримують ідею саморозпуску. Як нагадав віце-спікер Микола Томенко, президент може розпустити Верховну Раду, якщо вона місяць не працює.

– Верховна Рада не буде працювати місяць, і я вважаю, що було б доречно, щоб 24 серпня ми відзначили День незалежності, а 26-го, у День шахтаря провели вибори до парламенту, – сказав він.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 ЯМА 27.05.2012 15:01
Для Коли и его компании умельцев красть на выборах и после них, выборы - самое желанное времячко, спросите его, так он за то, чтоб выборы были ежемесячно, это ж сколько бабосиков можно украсть со всей командой, а Жмуля ещё и одобрит, ведь она такую компанию и сколотила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 Марія 26.05.2012 20:34
Молодчина, Томенко! Вміє влучно сказати! Підтримую!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 патріот 25.05.2012 20:20
A Колі чим щвидше треба попасти до парламенту, бо як президент надумє випустити Юльку,то вона буде шокована, що її команда творить....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дядя Вася 25.05.2012 15:27
Коля, можна подумати для тебе це щось вирішує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100