Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у своєму відеозверненні розкритикував Кабінет Міністрів України за «нерівні» рішення щодо карантинних обмежень різних видів бізнесу.

Бондаренко3

– Ви бачили, вчора у місті Черкаси відбувся попереджувальний страйк малих та середніх підприємців. Чому так відбувається? Тому що уряд прийняв нерівні рішення щодо тих чи інших сфер бізнесу. Вчора я рекомендував комісії з надзвичайних ситуацій вирішити питання про відкриття в нашому місті будівельних магазинів, перукарень та інших магазинів побутового обслуговування населення з дотриманням усіх санітарних норм. Не може такого бути, що працює такий великий магазин як «Епіцентр», а закритий будівельний склад, який розміщений на свіжому повітрі й просто огороджений якоюсь сіткою, де більше двох-трьох людей не перебуває, – вважає Бондаренко.

Міський голова виступив за створення рівних умов для всіх.

Він пообіцяв, що сьогодні збереться міська комісія з техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка розбере ситуацію з кожним підприємцем і вирішить, кому можна відновити свою роботу.

Анатолій Бондаренко навів приклад із меблевими салонами, які за своєю специфікою не можуть працювати онлайн, оскільки покупці воліють обирати меблі «вживу». При цьому в приміщенні завжди мало людей.

– Друзі, на мою думку, потрібно більш зважено підходити. Я не знаю, як буде з карантином, але якщо так усе триватиме, як зараз, економіка просто рухне, – переконаний мер.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 ченчик 23.04.2020 20:03
Цитую Вперше чую:
Що за страйк у Черкасах був? Чому про нього ніхто не писав?

а тому що зараз пишуть тільки на одну тему- коронавірус.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 А хто заважає? 23.04.2020 15:24
Виконком, міська рада , а потім Міський Голова Черкас. Є юристи в ЧМР вірні постанови і Все . Чи це політична діяльність? Винен Уряд?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Любов Майборода 23.04.2020 15:15
Позиція правильна. Добре, що міський голова має мужність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Вперше чую 23.04.2020 12:47
Що за страйк у Черкасах був? Чому про нього ніхто не писав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100