Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов під час сьогоднішнього брифінгу в Черкасах заявив, що, незважаючи на карантинні заходи, об’єкти дорожнього будівництва в області мають бути здані у визначені терміни.

Міністр Чернишов

– Я сподіваюся, що по нових черкаських дорогах сюди приїдуть і туристи, і працівники, й інвестори, зацікавлені люди, – сказав пан Чернишов.

Голова ОДА Роман Боднар повідомив, що через карантин відбудеться певне коригування заходів, передбачених в рамках ініціативи президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Передбачалося, що в кожній області до кінця року буде побудовано 5 нових садочків, 5 шкіл і 5 стадіонів.

– Відбулося певне коригування об’єктів, – зазначив пан Боднар. – Плануємо все-таки побудували 4 садочки, 4 школи і 4 стадіони. Деякі – з нуля, а деякі буде реконструйовано. Всі рішення ухвалюватимуться в інтересах громад.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Не всякий автотурист 23.04.2020 23:32
Доїде до середини черкащини по таких дорогах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Піфагори з них... 23.04.2020 21:16
Якийсь у слуг слуги народу просто маніакальний потяг до "красивих" цифр. :-x. Спочатку їм подавай 5 садочків, 5 шкіл і 5 стадіонів, а потім всього цього - тільки по 4. "Аби було".
А не пробували дізнатися, скільки чого насправді потрібно?! Може, зараз збудували б, наприклад, 5 садочків, 4 школи і 3 стадіони, бо саме так треба саме зараз?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ченчик 23.04.2020 19:59
ну про туристів- перегнув палицю, особливо в найближчі роки.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100