реклама

реклама

Незважаючи на те, що здача в експлуатацію будинку Черкаського музично-драматичного театру (який згорів під час пожежі 2015 року) останнім часом планувалася на 2021 рік, обласна влада поставила «амбітну ціль – поставити 2020 року в цій справі переможну крапку».

Боднар3

Про це під час учорашнього брифінгу заявив голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар.

– Драмтеатр відновлюють уже п’ять років, – нагадав Роман Миколайович. – Ми хочемо в цьому році постаратися його завершити.

Будівництво деяких важливих об’єктів на Черкащині призупинено. Зокрема, ідеться про Школу олімпійського резерву, що в Черкасах на вулиці Пастерівській (поблизу Манежу).

– Ми призупинили її будівництво з двох причин. Одна причина – виявлено суттєві порушення державних будівельних норм. Є приписи. Крім того, ми маємо дуже суттєві претензії до підрядника. Але для того, щоб не бути голослівними, ми ініціювали додаткову експертизу. Але об'єкт обов’язково буде зданий, – пообіцяв голова ОДА.

Будівництво нового приміщення Обласного центру екстреної медицини триває.

– Це буде сучасний, дуже функціональний заклад – і по дизайну, і по внутрішньому простору, – наголосив Роман Боднар. – Будівництво розраховане на три роки – 2019, 2020 і 2021. Було затягнуто тендерні процедури, були скарги в Антимонопольний комітет. Почали будівництво в грудні – фактично рік уже втратили. Але наші амбітні плани – за два роки цей об’єкт здати. Екстрена медицина Черкащини традиційно займає в Україні перші місця за своїми показниками, не маючи хорошого приміщення. Торік пристосували маленьке приміщення, зробили в ньому ремонт. Так вийшли з ситуації, але цей об’єкт дуже важливий, тому в 2021 році будемо намагатися його завершити.

Прокоментував Роман Боднар і будівництво злітно-посадкової смуги аеропорту.

– Це наш біль. Освоєно великі кошти. Але подальші роботи поки призупинили, тому що ведеться слідство, НАБУ порушило кримінальне провадження. Очікуємо результати експертизи. Тримаю на контролі, тому що хочу, щоб і по цьому об’єкту було поставлено логічну крапку, – сказав пан Боднар.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Щука 23.04.2020 19:02
П^єса з назвою: ^Де ти курва віник діла, нема чим хату замітать^.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Велике будівництво 23.04.2020 16:46
"А ще - хочемо поставити жирну амбітну крапку у будівництві перед драмтеатром кіоска з шаурмою" - чи ХЗ, що то за "секретний об"єкт", будівництву якого безуспішно намагається завадити директор драмтеатру Петро Ластівка. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Не вірю ЗЕвсім! 23.04.2020 16:40
По драмтеатру - "амбітна ціль" до кінця року "постаратися(!) завершити" те, що мали зробити ще до 1-ї річниці ЗЕ-інавгурації.
По школі олімпрезерву - "призупинили" будівництво.
По облцентру екстрмедицини - "затягнули тендер", знову "мають амбітні плани" і "намагатимуться( !) закінчити аж до кінця 2021"!
По аеропорту "освоїли великі кошти", "мають біль",роботи "призупинили".
То що ж тоді "Слуги" взагалі зробили за цей рік і як їм вірити у нові суцільні обіцянки без виконання?!!
У математиці і в карточних іграх в підкидного дурня після ЗЕро "переможна крапка" не ставиться!
Говорити Боднар не вміє, тексти йому пишуть порожні і брехливі - краще обійтися покищо без брифінгів. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100