Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко повідомив нещодавно, що враховуючи карантин та необхідність економії пішов у відпустку за свій рахунок, але продовжує перебувати на роботі. Звісно, це несе певні зміни у роботі.

Так, мер не може підписувати документи, адже по-суті, у відпустці, тож, наприклад, опонент мера – екс-секретар міськради Олександр Радуцький вважає, що все це лише піар, бо якщо мер не може ні підписувати документи, ні головувати на виконкомі, то «навіщо ця показуха?»

– Тут або просто піар, або якісь махінації. Може він не хоче підписувати якісь рішення, які наголосуються. Бо навіщо меру міста йти у відпустку, при цьому, знаходячись на роботі, але водночас не мати права підпису? – дивується Олександр Радуцький.

Водночас, Анатолій Бондаренко підтверджував в коментарі «Прочерку», що дійсно право підпису має зараз лише його заступник Ігор Волошин.

– Я особисто перебуваю у відпустці за свій рахунок. Документи підписує заступник Ігор Волошин, але я в курсі всіх міських справ, – сказав міський голова.

Ми поцікавилися, а скільки взагалі календарних днів міський голова перебував у відпустці за всі роки роботи, починаючи з 2015 року.

676767

Як повідомили у міськраді на інформаційний запит «Прочерку», Анатолій Бондаренко у 2015 році не був у щорічній відпустці, але був 1 день у відпустці без збереження зарплати.

2016 рік: 11 днів (щорічна основна) і 8 днів (за свій рахунок).

2017: 18 (щорічна основна) і 1 день (за свій рахунок).

2018: 39 (щорічна основна) і 1 (за свій рахунок).

2019: 35 (щорічна основна) і відсутні дні у відпустці за свій рахунок.

2020 станом на 29.04: 4 дні основної відпустки, 27 за свій рахунок і 3 дні – оплачувана відпустка згідно колективного договору.

реклама

Коментарі  

 
-10 #1 радий 30.04.2020 08:47
напевне,"радуцьким" цього і не зрозуміти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100