реклама

реклама

В Україні триває епопея з обміном привітами між міською владою Черкас і першими особами країни. Після того, як "полум'яний привіт" меру Черкас передав президент Володимир Зеленський – міський голова Анатолій Бондаренко теж дозволив собі покритикувати перших осіб держави.

12-2

"Я думав, що президент передасть привіт Епіцентру, який порушує всі правила карантину. Але передали мені. Я хочу йому передати: закон повинен бути один для всіх. Я бачу, що будуть переслідувати місцевих керівників, а не тих, хто крав сотні мільйонів за минулої влади", – заявив Бондаренко в інтерв'ю виданню Страна.

І риторично поцікавився, чи варто йому розцінювати подібні привіти як загрози. При цьому він упевнений, що такі дії – це втручання в органи місцевого самоврядування.

Він як і раніше впевнений, що його рішення про відкриття маленьких магазинів було правильним.

"Те, що ми на сьогоднішній день відновили роботу невеликих будівельних магазинів, навпаки допоможе запобігти кількості хворих коронавірусом, тому що тільки сьогодні я нарахував біля Епіцентру 178 машин і сотні людей", – пояснив Бондаренко.

Голова Черкас також розповів, що представники уряду або Офісу президента йому не дзвонили – хоча резонанс навколо його рішення піднявся знатний.

"І знаєте, хто мені тільки не передавав привіти: починаючи від місцевого начальника СБУ і закінчуючи всіма іншими... Ніхто мені з Кабміну або ОП не дзвонив, але через півтори доби з'явився голова ОДА. Дзвонив мер Києва Віталій Кличко. Казав, що йому дзвонив прем'єр-міністр Шмигаль і просив потерпіти. Він не переконував мене, просто сказав слова підтримки і передав привіт від прем'єра", – повідомив чиновник.

Причому практику подібних привітів він вважає хибною.

"Ви мені скажіть, до чого ми дожили? Міністр охорони здоров'я приїжджає в місто і не відвідує місцеву владу, нікого не запрошують на зустріч, але зате нам передають привіти у Фейсбуці і Твіттері", – резюмував Бондаренко.

Нагадаємо, глава МВС Арсен Аваков пригрозив владі Черкас, де депутати міськради прийняли рішення про відновлення роботи деяких підприємств, які раніше були закриті в умовах коронавірусного карантину. За це його самого розкритикували в мережі.

FB_IMG_1588407852940

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #12 Андрей 03.05.2020 14:54
Зря мер свариця з призидентом, думае что ничево не зробе призидент з мером Черкас. Он ошибаеця думает что он мер и все ему положено и он бох в укрине
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 остап 02.05.2020 19:25
Новая Каневская четвёрка похоже намечается.Кличка за месяц авакянц придавил чтоб делился двух замов спалил на откатах.Тут сразу и коалиция образовалась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 Звичайний 02.05.2020 15:04
Головне-результат.Пригадайте:1 дія-Бортник вводить великогабарит по 13грв з кожного.2 дія-Бондарен відміняє.3-суд відміняє постанову Бондаре як неграмотну.4-У Черкасах ВСТАНОВЛЕНА ЦІНА на великогабарит 13 грв.Головне- результат.Причина-слабенька голова міського голови;розплачу ютьсь всі 100% черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 клоуни в квадраті 02.05.2020 13:09
все закономірно,якщ о постійно ігноруються "ЧЕРВОНІ ЛІНІЇ" в містобудуванні, неадекватних зарплатах,кадра х,моралі,політи ці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #8 Бувший 02.05.2020 13:06
Скажу всем отписавшимся и передавателям приветов, благодаря вашей нездоровой реакции Бондаренко фактически выиграл осенние мэрские выборы. Поздравляю первым.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 yazon 02.05.2020 12:14
Цитую Вишня:
Що поганого зробив Бондаренко? Більшість за його дії. Молодець!

Повтори это, когда через две-три недели будешь хоронить кого-то из родственников.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 yazon 02.05.2020 12:13
Ставки сделаны. Ответ получим после 9 мая. Если с 11 мая по всей Украине карантин начнут ослаблять, а в Черкассах ужесточат - будет прикольно. Черновцы и Тенополь, Итали и Испания, США и Англия недоМЭРка и его избирателей ничему не научили? Ну что ж, господа, вы имеете право на ссобственные грабли. Детей и стариков только жалко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #5 Щука 02.05.2020 11:50
Цитую Знаючий.:
Призив міського Голови до справедливості, - ніщо інше як спроба виглядіти в очах містян чесною та порядною людиною. Але ж ми знаємо ким він є насправді! Вовк в овечій шкурі!!!!

А я не знаю, розкажи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Конон 02.05.2020 11:19
Будет мер отвечать в пару с боднаром тот что бендера и пидарчуком. Посидят за решеткой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #3 Вишня 02.05.2020 11:17
Що поганого зробив Бондаренко? Більшість за його дії. Молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100